Technológiák az élelmiszeripar számára

Olyan technológiát keres, amellyel be tudja állítani, vagy javítani tudja élelmiszeripari eljárását? Tekintse át élelmiszeripari gépeink listáját, a baloldali menü segítségével kiválasztva a kívánt területet. Vessen egy pillantást ipari őrlőinkre, keverőinkre és szárítóinkra, vagy nézze át megoldásainkat az élelmiszer termékek csomagolására, zsákolására vagy palackozására. A Holimex Kft. elérhetővé teszi a gyártás technológiát az élelmiszeripar számára.

Akár az italgyártásban, akár a sütőiparban, konyhatechnológiában, vagy éppen vitamin gyártásban érdekelt, lehetnek érdekes megoldásink az ön számára. Ügyfeleinket szívesen látjuk el magas színvonalú technológiai tanácsokkal, továbbá részt veszünk projekt menedzsmenttel lebonyolításában és a szerviz tevékenységek ellátásában. Az élelmiszeripari gyártók széles körét szolgáljuk ki, beleértve a különböző ízesítők, fűszerek és mártások specializált gyártóit is. Dolgozunk instant italok, készételek, tésztafélék, levesek, cukorkafélék és csokoládék gyártóival is.

Tovább...
Válassza ki a keresendő gépet, berendezést

A mai nap leggyakoribb keresési eredményei

Zsákot zsákba-töltő gép

Zsákot zsákba-töltő gép

Ha tömör  kiépítésű csomagológépre van szüksége, ami több, kisebb zsákot (zacskót) tölt be...

Üres palack, válogató, szín és méret szerint

Üres palack, válogató, szín és méret szerint

Pontos palack-válogató, ami különbséget tesz a palackok között, színük, alakjuk és méretük alapján....

Fotobioreaktor növénytermesztéshez

Fotobioreaktor növénytermesztéshez

Az SSL (Solid State Lamp – Szilárd Test Lámpa) berendezés egyedülállóan hasznos tulajdonságokkal...

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Nézze az égető ízeket egy optikai pörkölővel

Mostantól, a kávébab pörkölése látvány-ünneppé alakul...   Tekintse meg a pörkölődő kávészemeket Toper, kifejlesztette Ön számára az Optical Roaster (optikai pörkölőt), hogy kiélvezhesse a kávébab pörkölési eljárását. A Toper, Optikai Pörkölőjét...

> Tovább...

SnackFix: Automatikus rúdgyártás, egyszerűen

Hosokawa Bepex, kifejlesztett egy kis rendszert a gabona- és gyümölcs-rudak egyszerű gyártására, a SnackFix egységet.   A SnackFix, a gyors és egyszerű kötőanyag gyártástól az automatikus keverésen és adagoláson keresztül a kiegyenlítő...

> Tovább...