Keverés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott keverési műveleteket több összetevő homogén termékké történő alakításához használják. Ezek a műveletek magukban foglalják a porok és szilárd anyagok feloldását, a folyékony nyersanyagok kombinálását, kiváló minőségű emulzió készítését, reológiai módosítását és az egységes főzés vagy hőátadás biztosítását. A nedves és száraz összetevők aránya, a szükséges hőmérséklet szabályozási szint, a megengedett szerkezeti anyagok és a végtermék kívánt tulajdonságai fontos paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő élelmiszer keverő berendezések kiválasztásánál. A holimex.hu-n könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelő berendezést, legyen szó keverő berendezésről, homogenizátorról, nyíró keverőről, dagasztóról vagy akár diszperzióról és aerátorról. 

Tovább...
56 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Karamell főző gép

Karamell főző gép

A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...

Granola keverő szakazos működéssel

Granola keverő szakazos működéssel

A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget.  A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...

Granola törőgép - sült granola lapokhoz

Granola törőgép - sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk.  Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...

Extruder előkészítő gép

Extruder előkészítő gép

Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...

Bolygóműves bekeverő gép

Bolygóműves bekeverő gép

A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek, bevonatok elkészítése vezérlést, megbízható keverőberendezést igényel. A komputer vezérelt, Bolygóműves bekeverő gép lehetővé teszi a maximális flexibilitást, szabályzást,...

Centrifugális keverő - vaj-és tejszínalapú termékekhez

Centrifugális keverő - vaj-és tejszínalapú termékekhez

Vaj, tejszín és tejszín-alapú, egyéb delikát szószok és emulziók előállítása időigényes keverési feladat, ez nagyban befolyásolja a technológia eredményességét. Ha Centrifugális keverő -t alkalmazunk, nagy mértékben növelhetjük a gyártási folyamat...

Piskóta gyártó gép

Piskóta gyártó gép

Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy...

Tészta bekeverő gép

Tészta bekeverő gép

A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a rágógumi alap – a legnehezebb folyamatok közé tartozik. A hatékonyság és minőség növelése, a költségek csökkentése különleges feladat elé állítja...

Folyamatos működésű légbekeverő

Folyamatos működésű légbekeverő

A levegővel habosított termékek keverése nem egyszerű feladat: az eljárás során a levegő mennyisége csökken a keverékben, ez a termékminőség romlásához vezet. Egy speciálisan tervezett folyamatos működésű légbekeverő lehetővé teszi...

Hőkezelő bekeverő gép élelmiszeripari alkalmazásra

Hőkezelő bekeverő gép élelmiszeripari alkalmazásra

Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek előállításához szükség van a bekeverés, hőkezelés, és hűtés technológiai lépéseire, ami alap esetben több berendezéssel oldható meg. Kombinálva a hőkezelés...

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszer keverő megoldások széles választéka

Keverő berendezést keres az élelmiszer előállításhoz? Különféle speciális berendezéseket kínálunk, beleértve a nagy nyírású keverőket, porok folyadékba történő bekeveréséhez és kúpos csigás keverőket porokhoz és pasztákhoz. Továbbá kínálunk folyamatos, nagy energiájú keverőket porokhoz és folyadékokhoz, agitátorokat viszkózus élelmiszerekhez és nagy sebességű keverő berendezéseket finom és kohéziós porokhoz is.

Komplett csokoládégyártási megoldásokhoz is kínálunk keverő berendezéseket. Folyamatos csokoládé vonalaink között megtalálhatóak a függőleges golyósmalmok, hűtött csokoládé ízvesztés nélküli finomítására és csokoládékészítmények (pl. kakaópor, cukor és lecitin) összekeverésére.

A rendelkezésre álló főzőberendezések között vannak nagykonyhai és ipari kivitelüke, serpenyők, autoklávok,  billenthető üstök, edények, keverővel és hűtőrendszerrel, elektromos, melegvíz, vagy gőz, gázfűtéssel. Kérjük nézze meg alacsony és magas viszkozitású közegekhez keverőinket, diszpergáló típus, csomóbontó típusok, függőleges, vagy vízszintes elrendezéssel dagasztók, intenzív keverők, turbókeverők nagyon magas szárazanyag, szilárd anyag tartalommal.

A mártások előállításához, szószokhoz, ketchupokhoz és majonézekhez olyan diszperziós rendszereket kínálunk, mint a szakaszos diszpergáló keverő berendezések, a finom és ultra-finomságú emulziók és szuszpenziók előállítására, in-line diszpergálókat, valamint alacsony viszkozitású masszákhoz használható diszpergálókat és habosító berendezéseket. Kínálatunkban találhat továbbá homogenizáláshoz szükséges eszközöket, mint pl. a folyamatos homogenizáló berendezést, nagy nyomású rendszereket, valamint pormentes és GMP kialakítású gépeket. Ezenkívül további megoldásokat kínálunk liszt, fűszerek, só, adalékok, tészta, zsírok és cukor keverésére is, folyadékokba való bekeveréséhez, vagy keverés során a szilárd részek szemcseméretének csökkentésével a kész keverék finomításához..

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer keveréstechnikai tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítenek javítani a végtermék ízén, szerkezetén és minőségén, valamint a gyártósorok megbízhatóságán. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari keverési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.