Keverés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott keverési műveleteket több összetevő homogén termékké történő alakításához használják. Ezek a műveletek magukban foglalják a porok és szilárd anyagok feloldását, a folyékony nyersanyagok kombinálását, kiváló minőségű emulzió készítését, reológiai módosítását és az egységes főzés vagy hőátadás biztosítását. A nedves és száraz összetevők aránya, a szükséges hőmérséklet szabályozási szint, a megengedett szerkezeti anyagok és a végtermék kívánt tulajdonságai fontos paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő élelmiszer keverő berendezések kiválasztásánál. A holimex.hu-n könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelő berendezést, legyen szó keverő berendezésről, homogenizátorról, nyíró keverőről, dagasztóról vagy akár diszperzióról és aerátorról. 

Tovább...
55 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

Automatikus mérleg és keverő cukrászati alapanyagokhoz

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés...

Főző karamell termékekhez

Főző karamell termékekhez

A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és...

Szakaszos granola keverő

Szakaszos granola keverő

A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális...

Törő, sült granola lapokhoz

Törő, sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké...

Előkészítő reggeli gabonafélék extrudálásához

Előkészítő reggeli gabonafélék extrudálásához

Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az...

Horizontal Planetary Mixer, bolygóműves bekeverés

Horizontal Planetary Mixer, bolygóműves bekeverés

A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a...

Centrifugal Mixer Unit, CMU, vaj-és tejszínalapú termékekhez

Centrifugal Mixer Unit, CMU, vaj-és tejszínalapú termékekhez

Vaj, tejszín és tejszín-alapú, egyéb delikát szószok és emulziók előállítása...

Piskóta típusú technológiai vonalak

Piskóta típusú technológiai vonalak

Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta...

TR 500 / 1000 / 1500 vízszintes tészta bekeverő

TR 500 / 1000 / 1500 vízszintes tészta bekeverő

A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a...

Continuous Aerating Mixer, folyamatos működésű légbekeverő

Continuous Aerating Mixer, folyamatos működésű légbekeverő

A levegővel habosított termékek keverése nem egyszerű feladat: az eljárás...

CombiTherMix, hőkezelő, bekeverő egység élelmiszeripari alkalmazásra

CombiTherMix, hőkezelő, bekeverő egység élelmiszeripari alkalmazásra

Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek...

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszer keverő megoldások széles választéka

Keverő berendezést keres az élelmiszer előállításhoz? Különféle speciális berendezéseket kínálunk, beleértve a nagy nyírású keverőket, porok folyadékba történő bekeveréséhez és kúpos csigás keverőket porokhoz és pasztákhoz. Továbbá kínálunk folyamatos, nagy energiájú keverőket porokhoz és folyadékokhoz, agitátorokat viszkózus élelmiszerekhez és nagy sebességű keverő berendezéseket finom és kohéziós porokhoz is.

Komplett csokoládégyártási megoldásokhoz is kínálunk keverő berendezéseket. Folyamatos csokoládé vonalaink között megtalálhatóak a függőleges golyósmalmok, hűtött csokoládé ízvesztés nélküli finomítására és csokoládékészítmények (pl. kakaópor, cukor és lecitin) összekeverésére.

A rendelkezésre álló főzőberendezések között vannak nagykonyhai és ipari kivitelüke, serpenyők, autoklávok,  billenthető üstök, edények, keverővel és hűtőrendszerrel, elektromos, melegvíz, vagy gőz, gázfűtéssel. Kérjük nézze meg alacsony és magas viszkozitású közegekhez keverőinket, diszpergáló típus, csomóbontó típusok, függőleges, vagy vízszintes elrendezéssel dagasztók, intenzív keverők, turbókeverők nagyon magas szárazanyag, szilárd anyag tartalommal.

A mártások előállításához, szószokhoz, ketchupokhoz és majonézekhez olyan diszperziós rendszereket kínálunk, mint a szakaszos diszpergáló keverő berendezések, a finom és ultra-finomságú emulziók és szuszpenziók előállítására, in-line diszpergálókat, valamint alacsony viszkozitású masszákhoz használható diszpergálókat és habosító berendezéseket. Kínálatunkban találhat továbbá homogenizáláshoz szükséges eszközöket, mint pl. a folyamatos homogenizáló berendezést, nagy nyomású rendszereket, valamint pormentes és GMP kialakítású gépeket. Ezenkívül további megoldásokat kínálunk liszt, fűszerek, só, adalékok, tészta, zsírok és cukor keverésére is, folyadékokba való bekeveréséhez, vagy keverés során a szilárd részek szemcseméretének csökkentésével a kész keverék finomításához..

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer keveréstechnikai tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítenek javítani a végtermék ízén, szerkezetén és minőségén, valamint a gyártósorok megbízhatóságán. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari keverési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.