Keverés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott keverési műveleteket több összetevő homogén termékké történő alakításához használják. Ezek a műveletek magukban foglalják a porok és szilárd anyagok feloldását, a folyékony nyersanyagok kombinálását, kiváló minőségű emulzió készítését, reológiai módosítását és az egységes főzés vagy hőátadás biztosítását. A nedves és száraz összetevők aránya, a szükséges hőmérséklet szabályozási szint, a megengedett szerkezeti anyagok és a végtermék kívánt tulajdonságai fontos paraméterek, amelyeket figyelembe kell venni a megfelelő élelmiszer keverő berendezések kiválasztásánál. A holimex.hu-n könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelő berendezést, legyen szó keverő berendezésről, homogenizátorról, nyíró keverőről, dagasztóról vagy akár diszperzióról és aerátorról. 

Tovább...
71 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor

Nagy nyomású, légmotoros homogenizátor

A légmotoros homogenizátor: laboratóriumitól kis gyártási kapacitású gyógyszeripari termelés egy berendezésben nagy költséghatékonyságot...

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor

Fél-üzemi nagy nyomású homogenizátor

Fél-üzemi homogenizátor: ha egy berendezés maximális kihasználhatósága egy döntési szempont, az ideális választás...

Nagy nyomású, ipari homogenizátor

Nagy nyomású, ipari homogenizátor

Ipari homogenizátor: bármilyen nagy léptékű, gyógyszeripari folyamatban, amelyben nagynyomású homogenizációs folyamatlépés található, elengedhetetlen,...

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor

Nagy nyomású, fél-üzemi homogenizátor

Fél-üzemi homogenizátor: a biotechnológiai és gyógyszeripari fejlesztések gyakran szükségessé teszik egy olyan módszer...

Ipari főzőedény

Ipari főzőedény

Ipari főzőedény: a kis- és közepes méretű élelmiszeripari üzemekben az idő, a tér...

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a...

Dió daráló

Dió daráló

Dió daráló: a dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró, mandula,...

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép: a különböző fűszerek és a kávé kíméletes őrlése...

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép: a különféle összeragadt, összefagyott szemes termékek hatékony és roncsolás mentes...

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő: ha óránként 50 kg vagy 440 kg finom kávé őrlésére alkalmas...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom kávébabhoz: amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas...

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő: a kávébab vagy magvak hagyományos őrlése, egy rögzített malomkő és egy...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszer keverő megoldások széles választéka

Keverő berendezést keres az élelmiszer előállításhoz? Különféle speciális berendezéseket kínálunk, beleértve a nagy nyírású keverőket, porok folyadékba történő bekeveréséhez és kúpos csigás keverőket porokhoz és pasztákhoz. Továbbá kínálunk folyamatos, nagy energiájú keverőket porokhoz és folyadékokhoz, agitátorokat viszkózus élelmiszerekhez és nagy sebességű keverő berendezéseket finom és kohéziós porokhoz is.

Komplett csokoládégyártási megoldásokhoz is kínálunk keverő berendezéseket. Folyamatos csokoládé vonalaink között megtalálhatóak a függőleges golyósmalmok, hűtött csokoládé ízvesztés nélküli finomítására és csokoládékészítmények (pl. kakaópor, cukor és lecitin) összekeverésére.

A rendelkezésre álló főzőberendezések között vannak nagykonyhai és ipari kivitelüke, serpenyők, autoklávok,  billenthető üstök, edények, keverővel és hűtőrendszerrel, elektromos, melegvíz, vagy gőz, gázfűtéssel. Kérjük nézze meg alacsony és magas viszkozitású közegekhez keverőinket, diszpergáló típus, csomóbontó típusok, függőleges, vagy vízszintes elrendezéssel dagasztók, intenzív keverők, turbókeverők nagyon magas szárazanyag, szilárd anyag tartalommal.

A mártások előállításához, szószokhoz, ketchupokhoz és majonézekhez olyan diszperziós rendszereket kínálunk, mint a szakaszos diszpergáló keverő berendezések, a finom és ultra-finomságú emulziók és szuszpenziók előállítására, in-line diszpergálókat, valamint alacsony viszkozitású masszákhoz használható diszpergálókat és habosító berendezéseket. Kínálatunkban találhat továbbá homogenizáláshoz szükséges eszközöket, mint pl. a folyamatos homogenizáló berendezést, nagy nyomású rendszereket, valamint pormentes és GMP kialakítású gépeket. Ezenkívül további megoldásokat kínálunk liszt, fűszerek, só, adalékok, tészta, zsírok és cukor keverésére is, folyadékokba való bekeveréséhez, vagy keverés során a szilárd részek szemcseméretének csökkentésével a kész keverék finomításához..

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer keveréstechnikai tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítenek javítani a végtermék ízén, szerkezetén és minőségén, valamint a gyártósorok megbízhatóságán. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari keverési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.