Gyógyszeripari gépek

Technológiák a gyógyszeripar számára

Ha Ön a legújabb fejlesztésű berendezést keresi gyógyszeripari, biotechnológiai vagy kozmetikai üzem gyártási folyamatainak beállításához vagy fejlesztéséhez, tekintse át gyógyszeripari gépeinket és berendezéseinket a bal oldali menü segítségével. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint a gyártó vonalak biztonságának és hatékonyságának növelésében. Büszkék vagyunk a munkáinkra olyan nemzetközileg elismert vállalatoknál, mint a TEVA, Sanofi Aventis, GlaxoSmithKline és Avon Cosmetics, épp úgy, mint a vezető regionális társaságoknál, mint a Richter Gedeon, Polpharma, Bell és Schwan Cosmetics.

A Vekamaf-nak az iparágak széles tartományában van gépészeti, tanácsadói tapasztalata. Úgy dolgozunk, hogy teljesen megértsük ügyfeleink speciális igényeit, hogy elfogulatlan tanácsot tudjunk adni az alkalmazható legjobb technológiáról, kiválasztva a legjobb szállítót és biztosítva az új berendezés zökkenőmentes integrációját a meglévő folyamatokban. Célunk, hogy megbízóink könnyen hozzáférjenek a legfejlettebb gyógyszeripari és kozmetikai technológiákhoz.

Tovább...
Válassza ki a keresendő gépet, berendezést
A mai nap leggyakoribb keresési eredményei
Ultra turrax szakaszos üzemű diszpergáló Ultra turrax szakaszos üzemű diszpergáló

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Szakaszos üzemű diszpergáló gép: Három kivitelben is létezik ( Ultra-Turrax UTL , DISPAX-REACTOR® DRS, DR) ,  a forgó-/állórész alapelv szerint működő berendezéseket gyakran használják, amikor a hagyományos keverési módszerek nem...

GMP laboratóriumi autokláv GMP laboratóriumi autokláv

Telített-gőzös GMP laboratóriumi autokláv: termékek széles választékának feldolgozására: szilárd, porózus anyagok és folyadékok laboratóriumi környezetben. Kiváló teljesítmény a laboratóriumi anyagok sterilizálása A Telstar Life-Sciences Sterilab autoklávjai, gőzzel sterilizáló egységek a...

Biológiai biztonsági kabinet, Class III Biológiai biztonsági kabinet, Class III

Biológiai biztonsági kabinet: különleges kialakítással a mikrobiológiai anyagokhoz, amikor helyi, vagy egzotikus patogén szerekkel dolgozik, amik belégzés esetén magas kockázatot jelentenek, és komoly, vagy halálos betegséget okozhatnak a kezelőnek. Class...

Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

A gyógyszer-, biotechnológiai és kozmetikai ipar technológiái

Az eljárások lefedik a gyógyszer- és kozmetikai ipar teljes tartományát. Tudunk tanácsot adni a kutatás-fejlesztés kutató laboratóriumi, fél-üzemi méretű berendezéseihez és a folyamatos termelő berendezések teljes skálájához.

Szívesen javasoljuk a különböző gyógyszeripari alkalmazásokban működő extrakciós, regeneráló és besűrítő berendezéseinket. Ajánlunk fél-üzemi desztillációs, bepárló, és extrakciós berendezést természetes vegyületekhez valamint szűrőpréseket, szárítókat és páramentesítőket.

Ipari keverőink között vannak szakaszos és folyamatos eljárásokhoz illő megoldások, mint kúpos szalagkeverők, nagy nyíró hatású keverő rendszerek, keverők és homogenizálók, folyadékokhoz és porokhoz. Az őrlési művelethez ajánlunk többféle dezintegrátort, kalapácsos malmokat, kúpos malmokat, és a különlegesen kis szemcseméretekhez mikronizálókat.

A kiszerelt gyógyszerformák gyártó berendezései körében tanácsot tudunk aduni kapszula töltő, fiola és egyszer használatos injekció, szemcsepp oldat töltő, valamint hagyományos tablettázó gépekhez. Tudunk segíteni a megfelelő csomagolásnál, mint a strip-csomagolás és a bliszter csomagolás.

A biotechnológiai eljárásokhoz bioreaktor sorozatunk tartalmazza a legfejlettebb mini bioreaktorokat, amelyek kompakt, sokoldalú berendezések. Az tangenciális és normál áramlású szűrési megoldások az automatizált és egyszer használatos eszközök kényelmét nyújtják.  Hasonlóképpen ajánlani tudjuk a biotechnológiai tartozékok és kiegészítő berendezések (szűrők, sejtleválasztók, kromatográfiás oszlopok) széles választékát.

A Vekamaf mérnökei segítséget tudnak nyújtani a csomagolás és a logisztika minden vonatkozásában, beleértve a porok és granulátumok szállítására alkalmas speciális vákuum konvejor rendszerek telepítését. Partnereinknek tudunk szolgálni a a szállító, dobozoló, karton hajtogató és raklap rakodó berendezések széles választékával, valamint a speciális higiéniai igényű por elkülönítő rendszerekkel.

 

Fontos aspektusként javaslatot tudunk tenni környezetvédelmi, biztonságtechnikai valamint vizsgáló eszközökre, mint a súlyellenőrző berendezések, töltési szint és szennyezés ellenőrző berendezések, továbbá biosafety cabinet-ekre.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára hasznos és inspiráló tárgyaló fél lehessünk, szoros kapcsolatban dolgozunk válogatott partner cégek nemzetközi hálózatával. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint az üzemegységek biztonságának és hatékonyságának növelésében.

Folyamatosan figyeljük az új trendek és innovációk megjelenését és biztosítjuk, hogy mérnökeink rendszeres időközönként képzést kapjanak a legújabb csomagolási és automatizálási eljárásokról. Reméljük, hogy lesz alkalmunk tárgyalni az Önök speciális termelési igényeiről.

Egy új, integrált fagyasztva szárító rendszer az onkológiai termékek gyártására

Függőleges helyzetű áthaladásra tervezték a termelési folyamat optimalizálása érdekében. A berendezés magába foglal testre szabott fagyasztva szárító a Telstar által szabadalmaztatott automatikus fiola beadagoló és leszedő rendszereket, amiket steril, ISO5...

> Tovább...
Romaco Noack hamisítást megakadályozó buborékfóliázója

Elsődleges csomagolás védelme A hamisítást megakadályozó technológia különösen fontos a globális gyógyszergyártók és a csomagoló alvállalkozók  számára. A NANO 4 U -val létrejött kizárólagos együttműködés keretében, Romaco kifejlesztett egy hamisítást megakadályozó...

> Tovább...