Gyógyszeripari gépek

Technológiák a gyógyszeripar számára

Ha Ön a legújabb fejlesztésű berendezést keresi gyógyszeripari, biotechnológiai vagy kozmetikai üzem gyártási folyamatainak beállításához vagy fejlesztéséhez, tekintse át gyógyszeripari gépeinket és berendezéseinket a bal oldali menü segítségével. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint a gyártó vonalak biztonságának és hatékonyságának növelésében. Büszkék vagyunk a munkáinkra olyan nemzetközileg elismert vállalatoknál, mint a TEVA, Sanofi Aventis, GlaxoSmithKline és Avon Cosmetics, épp úgy, mint a vezető regionális társaságoknál, mint a Richter Gedeon, Polpharma, Bell és Schwan Cosmetics.

A Vekamaf-nak az iparágak széles tartományában van gépészeti, tanácsadói tapasztalata. Úgy dolgozunk, hogy teljesen megértsük ügyfeleink speciális igényeit, hogy elfogulatlan tanácsot tudjunk adni az alkalmazható legjobb technológiáról, kiválasztva a legjobb szállítót és biztosítva az új berendezés zökkenőmentes integrációját a meglévő folyamatokban. Célunk, hogy megbízóink könnyen hozzáférjenek a legfejlettebb gyógyszeripari és kozmetikai technológiákhoz.

Tovább...
Válassza ki a keresendő gépet, berendezést

A mai nap leggyakoribb keresési eredményei

Félautomata zsugorfóliázó gép

Félautomata zsugorfóliázó gép

Félautomata zsugorfóliázó gép: kisebb sebességeknél az automatizálásnak egy bizonyos szintje kívánatos a raklap...

Gazdaságos, forgó-asztalos zsugor-fóliázó

Gazdaságos, forgó-asztalos zsugor-fóliázó

Forgó-asztalos zsugor-fóliázó: naponta akár 20 csomagot is becsomagol, egy, egyszerűen használható forgó-asztalon, ami...

No Image

Félüzemi bliszter csomagoló gép

A félüzemi bliszter csomagoló gép: a bliszter csomagolás népszerű a gyógyszeriparban, köszönhetően a...

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

A gyógyszer-, biotechnológiai és kozmetikai ipar technológiái

Az eljárások lefedik a gyógyszer- és kozmetikai ipar teljes tartományát. Tudunk tanácsot adni a kutatás-fejlesztés kutató laboratóriumi, fél-üzemi méretű berendezéseihez és a folyamatos termelő berendezések teljes skálájához.

Szívesen javasoljuk a különböző gyógyszeripari alkalmazásokban működő extrakciós, regeneráló és besűrítő berendezéseinket. Ajánlunk fél-üzemi desztillációs, bepárló, és extrakciós berendezést természetes vegyületekhez valamint szűrőpréseket, szárítókat és páramentesítőket.

Ipari keverőink között vannak szakaszos és folyamatos eljárásokhoz illő megoldások, mint kúpos szalagkeverők, nagy nyíró hatású keverő rendszerek, keverők és homogenizálók, folyadékokhoz és porokhoz. Az őrlési művelethez ajánlunk többféle dezintegrátort, kalapácsos malmokat, kúpos malmokat, és a különlegesen kis szemcseméretekhez mikronizálókat.

A kiszerelt gyógyszerformák gyártó berendezései körében tanácsot tudunk aduni kapszula töltő, fiola és egyszer használatos injekció, szemcsepp oldat töltő, valamint hagyományos tablettázó gépekhez. Tudunk segíteni a megfelelő csomagolásnál, mint a strip-csomagolás és a bliszter csomagolás.

A biotechnológiai eljárásokhoz bioreaktor sorozatunk tartalmazza a legfejlettebb mini bioreaktorokat, amelyek kompakt, sokoldalú berendezések. Az tangenciális és normál áramlású szűrési megoldások az automatizált és egyszer használatos eszközök kényelmét nyújtják.  Hasonlóképpen ajánlani tudjuk a biotechnológiai tartozékok és kiegészítő berendezések (szűrők, sejtleválasztók, kromatográfiás oszlopok) széles választékát.

A Vekamaf mérnökei segítséget tudnak nyújtani a csomagolás és a logisztika minden vonatkozásában, beleértve a porok és granulátumok szállítására alkalmas speciális vákuum konvejor rendszerek telepítését. Partnereinknek tudunk szolgálni a a szállító, dobozoló, karton hajtogató és raklap rakodó berendezések széles választékával, valamint a speciális higiéniai igényű por elkülönítő rendszerekkel.

 

Fontos aspektusként javaslatot tudunk tenni környezetvédelmi, biztonságtechnikai valamint vizsgáló eszközökre, mint a súlyellenőrző berendezések, töltési szint és szennyezés ellenőrző berendezések, továbbá biosafety cabinet-ekre.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára hasznos és inspiráló tárgyaló fél lehessünk, szoros kapcsolatban dolgozunk válogatott partner cégek nemzetközi hálózatával. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint az üzemegységek biztonságának és hatékonyságának növelésében.

Folyamatosan figyeljük az új trendek és innovációk megjelenését és biztosítjuk, hogy mérnökeink rendszeres időközönként képzést kapjanak a legújabb csomagolási és automatizálási eljárásokról. Reméljük, hogy lesz alkalmunk tárgyalni az Önök speciális termelési igényeiről.

Fehérje Por Feldolgozás

Fenntartható, Felelősségteljes… és Profitot hoz   Az előrejelzések szerint a globális rovar fehérje piac 2024 -re $720 milliósra fog hízni, és itt az idő, hogy kihasználja az ebben az izgalmas...

> Tovább...

Meghívó a Holimex Biotechnológiai Szemináriumára

Helyszín: Novotel Budapest Centrum 1088 Budapest, Rákóczi u. 43-45. A Blaha Lujza téri metrómegállótól 2 percre. Időpont: 2019. március 12. kedd, 8:30-17:00. Részvételi díj: A részvétel ingyenes. Angol nyelvű előadások, vetített...

> Tovább...