Gyógyszeripari gépek

Technológiák a gyógyszeripar számára

Ha Ön a legújabb fejlesztésű berendezést keresi gyógyszeripari, biotechnológiai vagy kozmetikai üzem gyártási folyamatainak beállításához vagy fejlesztéséhez, tekintse át gyógyszeripari gépeinket és berendezéseinket a bal oldali menü segítségével. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint a gyártó vonalak biztonságának és hatékonyságának növelésében. Büszkék vagyunk a munkáinkra olyan nemzetközileg elismert vállalatoknál, mint a TEVA, Sanofi Aventis, GlaxoSmithKline és Avon Cosmetics, épp úgy, mint a vezető regionális társaságoknál, mint a Richter Gedeon, Polpharma, Bell és Schwan Cosmetics.

A Vekamaf-nak az iparágak széles tartományában van gépészeti, tanácsadói tapasztalata. Úgy dolgozunk, hogy teljesen megértsük ügyfeleink speciális igényeit, hogy elfogulatlan tanácsot tudjunk adni az alkalmazható legjobb technológiáról, kiválasztva a legjobb szállítót és biztosítva az új berendezés zökkenőmentes integrációját a meglévő folyamatokban. Célunk, hogy megbízóink könnyen hozzáférjenek a legfejlettebb gyógyszeripari és kozmetikai technológiákhoz.

Tovább...
Válassza ki a keresendő gépet, berendezést

A mai nap leggyakoribb keresési eredményei

Sterilitás vizsgáló izolátorok

Sterilitás vizsgáló izolátorok

Sterilitás vizsgáló izolátorok: a kockázat megelőzésére és a terméknek az eljárásban képződő és kívülről jelentkező, minőségét károsító tényezőkkel szembeni védelmére tervezték. Végezze el a sterilitás vizsgálatot egy steril környezetben, ami anyag-integritás...

Töltőgép Intravénás Tasakhoz

Töltőgép Intravénás Tasakhoz

Az infúziós tasakot töltő gépek felületeinek, ahol a tasakkal vagy a folyadékkal érintkeznek finoman polírozottaknak kell lenniük. A nagy volumenű termelésnél a lezárást is automatikusan kell megvalósítaniuk, és a szigorú...

K&F ellenőrzőmérleg kapszulákhoz és tablettákhoz

K&F ellenőrzőmérleg kapszulákhoz és tablettákhoz

K&F ellenőrzőmérleg: pontos és egyszerűen használható, automatikus mérleg kapszulákhoz és tablettákhoz, akár 3000 darab per óra sebességgel. Eszményi az K&F (kutatás- fejlesztés) környezetekben. K&F kapszulázó és tablettázó eljárások pontos mérés monitoringja...

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

A gyógyszer-, biotechnológiai és kozmetikai ipar technológiái

Az eljárások lefedik a gyógyszer- és kozmetikai ipar teljes tartományát. Tudunk tanácsot adni a kutatás-fejlesztés kutató laboratóriumi, fél-üzemi méretű berendezéseihez és a folyamatos termelő berendezések teljes skálájához.

Szívesen javasoljuk a különböző gyógyszeripari alkalmazásokban működő extrakciós, regeneráló és besűrítő berendezéseinket. Ajánlunk fél-üzemi desztillációs, bepárló, és extrakciós berendezést természetes vegyületekhez valamint szűrőpréseket, szárítókat és páramentesítőket.

Ipari keverőink között vannak szakaszos és folyamatos eljárásokhoz illő megoldások, mint kúpos szalagkeverők, nagy nyíró hatású keverő rendszerek, keverők és homogenizálók, folyadékokhoz és porokhoz. Az őrlési művelethez ajánlunk többféle dezintegrátort, kalapácsos malmokat, kúpos malmokat, és a különlegesen kis szemcseméretekhez mikronizálókat.

A kiszerelt gyógyszerformák gyártó berendezései körében tanácsot tudunk aduni kapszula töltő, fiola és egyszer használatos injekció, szemcsepp oldat töltő, valamint hagyományos tablettázó gépekhez. Tudunk segíteni a megfelelő csomagolásnál, mint a strip-csomagolás és a bliszter csomagolás.

A biotechnológiai eljárásokhoz bioreaktor sorozatunk tartalmazza a legfejlettebb mini bioreaktorokat, amelyek kompakt, sokoldalú berendezések. Az tangenciális és normál áramlású szűrési megoldások az automatizált és egyszer használatos eszközök kényelmét nyújtják.  Hasonlóképpen ajánlani tudjuk a biotechnológiai tartozékok és kiegészítő berendezések (szűrők, sejtleválasztók, kromatográfiás oszlopok) széles választékát.

A Vekamaf mérnökei segítséget tudnak nyújtani a csomagolás és a logisztika minden vonatkozásában, beleértve a porok és granulátumok szállítására alkalmas speciális vákuum konvejor rendszerek telepítését. Partnereinknek tudunk szolgálni a a szállító, dobozoló, karton hajtogató és raklap rakodó berendezések széles választékával, valamint a speciális higiéniai igényű por elkülönítő rendszerekkel.

 

Fontos aspektusként javaslatot tudunk tenni környezetvédelmi, biztonságtechnikai valamint vizsgáló eszközökre, mint a súlyellenőrző berendezések, töltési szint és szennyezés ellenőrző berendezések, továbbá biosafety cabinet-ekre.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink számára hasznos és inspiráló tárgyaló fél lehessünk, szoros kapcsolatban dolgozunk válogatott partner cégek nemzetközi hálózatával. Mérnökeink segíteni tudnak a végtermék minőségének javításában éppúgy, mint az üzemegységek biztonságának és hatékonyságának növelésében.

Folyamatosan figyeljük az új trendek és innovációk megjelenését és biztosítjuk, hogy mérnökeink rendszeres időközönként képzést kapjanak a legújabb csomagolási és automatizálási eljárásokról. Reméljük, hogy lesz alkalmunk tárgyalni az Önök speciális termelési igényeiről.

Egy új, integrált fagyasztva szárító rendszer az onkológiai termékek gyártására

Függőleges helyzetű áthaladásra tervezték a termelési folyamat optimalizálása érdekében. A berendezés magába foglal automatic vial loading and unloading systems a Telstar által szabadalmaztatott automatikus fiola beadagoló és leszedő rendszereket, amiket...

> Tovább...

Romaco Noack hamisítást megakadályozó buborékfóliázója

Elsődleges csomagolás védelme A hamisítást megakadályozó technológia különösen fontos a globális gyógyszergyártók és a csomagoló alvállalkozók  számára. A NANO 4 U -val létrejött kizárólagos együttműködés keretében, Romaco kifejlesztett egy hamisítást megakadályozó...

> Tovább...