Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
29 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a...

Dió daráló

Dió daráló

Dió daráló: a dió darálásakor viszonylag nagy mennyiségű porszerű melléktermék keletkezhet. Mogyoró, mandula,...

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép

Fűszer és kávé őrlő gép: a különböző fűszerek és a kávé kíméletes őrlése...

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép szárított gyümölcsökhöz és fagyasztott zöldségekhez

Csomó bontó gép: a különféle összeragadt, összefagyott szemes termékek hatékony és roncsolás mentes...

Bolti kávébab-őrlő

Bolti kávébab-őrlő

Bolti kávébab-őrlő: a kávézójában, a helyszínen kívánja megőrölni a kávébabot, de szűk a...

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő

Ipari kávébab-őrlő: ha óránként 50 kg vagy 440 kg finom kávé őrlésére alkalmas...

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom, kávébabhoz

Hengeres malom kávébabhoz: amikor szűrt kávétól törökös kávéig van szüksége a kávébab rugalmas...

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő, kávébabhoz

Malomköves őrlő: a kávébab vagy magvak hagyományos őrlése, egy rögzített malomkő és egy...

Kávétörő mozsár

Kávétörő mozsár

Kávétörő mozsár: 50 kg/h - 110 lbs/h törőkapacitással, ez a kávétörő mozsár a legfinomabb...

Szakaszos csokoládé-gép, függőleges golyósmalommal

Szakaszos csokoládé-gép, függőleges golyósmalommal

Szakaszos csokoládé-gép: a kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére és finomítására több...

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalmokkal

Folyamatos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalmokkal

Csokoládé feldolgozósor: a kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keveréséhez és finomításához több...

Szakaszos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalommal

Szakaszos csokoládé feldolgozósor, vízszintes golyósmalommal

Szakaszos csokoládé feldolgozósor vízszintes golyósmalommal: A kakaó likőr, kakaópor, cukor és lecitin keverésére...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ

Még nem biztos abban, mit keres?

Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.