Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
29 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Aprítógép (shredder) főtt gabonafélékhez

Aprítógép (shredder) főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges tépőgépekre van...

Kolloid malom

Kolloid malom

Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat.  Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához.  Azonban, ezek rendelkezésre...

Kúposmalom

Kúposmalom

Kúposmalom: amikor a fluidum nyersanyaga szemcsés vagy kristályos szilárd anyagból, összetapadt, csomós szuszpenziót tartalmaz, és az eljáráshoz egyenletes, konzisztensen áramló, kisebb szemnagyságú anyagra van szükség, egy nagy teljesítményű malomra van...

Korund-tárcsás malom

Korund-tárcsás malom

Korund-tárcsás malom: viszkózus folyadékok vagy paszták, nedves őrlemények, mint szilárd szemcséket, mint földimogyoró vaj, mustár és kenőanyagok tartalmazó anyagok nedves őrlése sikeresen elvégezhető forgó korund tárcsákat tartalmazó malmokban.  Ezeket a...

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a...

Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez

Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez

Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A...

High containment gömbszegmens szelep

High containment gömbszegmens szelep

Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem  holttérmentesek, amelyek megakadályozzák a teljes termékmennyiség  ürítését, és ez negatívan hat a berendezések kihozatalra. Az átlagos szelepek ezen túlmenően nehezen...

Univerzális törőelemes malom

Univerzális törőelemes malom

Univerzális malom többféle törőelemmel szerelhető. A gyógyszeriparban általánosan elterjedt a csapos malom, míg a többi iparágban, élelmiszer- és vegyiparban, ásvány feldolgozásban a verőléces, turbinalapátos rotorokat alkalmazzák bordás állórészben vagy szitabetéttel....

Laboratóriumi spirál légsugár malom

Laboratóriumi spirál légsugár malom

Spirál légsugár malom a Mohs skála szerinti maximum 3-as keménységi fokú anyagok mikronizálására, száraz szemcsés anyagokból 5 - 10 µm méretű termékek előállítására szolgál. Laboratóriumi méretben gyógyszer-készítmények értékes hatóanyagainak, finomvegyszereknek...

Félüzemi többfunkciós őrlőberendezés, MPP

Félüzemi többfunkciós őrlőberendezés, MPP

Multi-Processing Plant: többféle őrlési mechanizmus szerint működő malmok cserélhetők a közös alapanyag és termék kezelő egységek használatával. A 10 kg/óra nagyságrendű kapacitás alkalmas K+F laboratóriumokban új termékek fejlesztésére vagy értékes...

Sajt reszelő

Sajt reszelő

Sajt reszelő: a tömbösített termékek reszelt, zúzott, porított vagy gyalult sajttá történő feldolgozásához több élű vágó tárcsákra van szükség, amelyek tisztán, eltömődés nélkül dolgozzák fel az alapanyagot. Bármilyen típusú sajt...

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő

Dió és sajt reszelő: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a kenődés, csomósodás és morzsolódás. Megbízható reszelés durva, közepes vagy finom frakcióra, a termék károsítása nélkül A Brunner...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.