Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
64 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Együlékes szelep

Együlékes szelep

Együlékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep

Higiénikus pillangószelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. A széles választék...

Dupla ülékes szelep

Dupla ülékes szelep

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dupla ülékes szelep: A Südmo a szelepgyártás terén szerzett sokéves tapasztalatára alapozva átfogó, kifinomult kétülékes szelepet kínál az élelmiszer- és italiparban a legkülönbözőbb gyártási folyamatok megvalósításához és automatizálásához. Miért érdemes...

Containment zsák szeleppel

Containment zsák szeleppel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment zsák:Az ACUBE egy integrált egyszer használatos tárolórendszer, amely a rugalmas csomagolóegység kiváló és céltudatos továbbfejlesztése. A nyitott töltési és ürítési folyamat a múlté! Megfelel az elsődleges csomagolással és a...

Containment szelep - ATEX környezetbe

Containment szelep - ATEX környezetbe

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Containment szelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő zárás...

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

Osztott pillangószelep - Egyszer használatos

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Osztott pillangószelep, dokkolószelep: a gyógyszer aktív hatóanyagok letöltése, vagy áttöltése során fennáll a kiporzás veszélye, ami a kezelő egészségére káros hatással lehet. Ezen túl az anyag áttöltése a nem megfelelő...

Vibrofenék silókhoz, tartályokhoz

Vibrofenék silókhoz, tartályokhoz

A vibrofenék és más mechanikus ürítőberendezések alkalmasak nehezen feldolgozható, nem folyósítható termékek szállítására vagy adagolására. A feneket egy kiegyensúlyozatlan, szabályozható rezgésű motor rezegteti. A fenék rugalmas felfüggesztésének köszönhetően a rezgések...

Átfolyásmérő töltőgép

Átfolyásmérő töltőgép

Az élelmiszeriparban, vegyiparban és kozmetikai iparban nagyobb gyártási kapacitások esetén, ahol nagy töltési pontosságára és mennyiségére van szükség, elengedhetetlen egy teljesen automatizált átfolyásmérő töltőgép , amely zökkenőmentesen működik a gyártás...

Automata sütemény kiszerelő gép

Automata sütemény kiszerelő gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A sütemények, kekszek és hasonló készítmények gondos kezelést igényelnek a sütéstől a csomagolásig. Erre kiválóan alkalmas egy kiszerelő gép. A sütőipari kiszerelő rendszerek legújabb generációja növeli a termelés sebességét, miközben...

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

Mérleg és keverő - Automata cukrászati gép

A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál.  A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

Keményítő nélküli adagoló nyalókák készítéséhez

A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.