Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
14 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Bevonó tartozék, automatikus temperáló géphez

Bevonó tartozék, automatikus temperáló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A bevonás lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét. A...

NINCS KÉP

Szervo hajtású csokoládé depozitor

Egy automata, folyékony csokoládé formába való töltésére vagy felület díszítésére használható letöltő, amely a legkorszerűbb szervo technológiát alkalmazza. Nagy pontosság, a szervo technológiának köszönhetően A Hacos cég MIDRES-9 jelű szervo...

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Az egylövetű technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 2D-s funkciójával. A letöltéstől egyenesen a hűtés lépéséhez A Hacos cég MINOS-10 2D jelű berendezése...

Egylövetű letöltő, 3D-s mozgatással

Egylövetű letöltő, 3D-s mozgatással

Az egylövetű technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9 3D típusú...

Kisméretű csokoládébevonó

Kisméretű csokoládébevonó

Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül, hogy jó minőségű bevonók hagyományosan csak nagy termelési volumenekhez készülnek, amelyek túl költségesek és nem praktikusak kis méretben...

Csokoládé temperáló és bevonó gép

Csokoládé temperáló és bevonó gép

Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket és növelni a bevonás rugalmasságát anélkül, hogy a minőséget illetően megalkudnánk. A legújabb kombinált temperáló és bevonó gép...

Teljesen automata szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

Teljesen automata szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...

Színváltoztató rendszer extrudált gabonafélékhez

Színváltoztató rendszer extrudált gabonafélékhez

Az extrudált gabona termékeknél hagyományos módon végrehajtott szín változtatás költséges és időt pazarló leállással jár az egyes menetek között. Egy a kettős csigával működő extruderhez erre a célra kialakított szín...

Több fúvókás csokoládédíszítő

Több fúvókás csokoládédíszítő

Készítsen cikk-cakkos, sarkos vagy hurkos díszítést a bevont termékekre. Díszítse a bevont csokoládékat A Hacos cég DC JAZZ jelű terméke egy több fúvókás csokoládédíszítő.  Egy sokoldalú szerszám, amely növeli a...

Kompakt bevonó

Kompakt bevonó

Költséghatékony bevonó közepes méretű teljesítménnyel Bevont csokoládé gyártásának megkezdése közepes léptékben A Hacos cég HE/HET jelű gyártmányai kompakt bevonók.  A HE/HET sorozatú bevonók megfizethető és megbízható megoldást jelentenek a csokoládékészítők...

Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez

Csokoládébevonó közepes termelő teljesítményhez

Minőségi bevonó 100 – 500 kg/óra teljesítménnyel Az érintőképernyős vezérlőpanelen minden mozzanat beállítható A Hacos cég ROBY jelű gyártmánya univerzális csokoládébevonó közepes gyártási teljesítménnyel. A ROBY bevonók robusztusak, de azzal...

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő

Laboratóriumi, nagy nyíró hatású keverő: kis sebességű elő-keveréstől a nagy sebességű bevonat-képzésig, darabosítás és diszpergálás szimulálására. K+F laboratóriumi eszköz kohéziós porok keverésére A holland Hosokawa Micron BV, nagy nyíró hatású,...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.