Fehérje por feldolgozás

Fenntartható, Felelősségteljes… és Profitot hoz

 

Az előrejelzések szerint a globális rovar fehérje piac 2024 -re $720 milliósra fog hízni, és itt az idő, hogy kihasználja az ebben az izgalmas területben rejlő lehetőségeket.

 

Ön már egy gyakorló rovar tenyésztő és feldolgozó, aki a végtermékének minőségét szeretné javítani? Vagy szeretné a rovarfehérje-port is a portfóliójához adni? Ha igen, akkor látogassa meg szakértőinket a 2020-as Powtech rendezvényen!

 

A Hosokawa Micron csoport, akik világvezetők a portechnológia területén, szakértőikkel jelen lesznek a  Powtech expo-n Nürnbergben 2020 szeptember 29 és október 1 között. A gyengéd, egyenletes szárítás és őrlés kulcsfontosságú technológiák ahhoz, hogy a a fehérjék abszorpciós és emésztési tulajdonságai a legjobbak legyenek. Szakértőink ezért állnak rendelkezésükre, hogy tanácsot adjanak a technológiájuk fejlesztéséhez.

 

Ha többet szeretne megtudni a rovarfehérje por feldolgozási technológiájáról, akkor látogasson el a https://www.holimex.hu/rovarpor-feldolgozas/ oldalra, és egyeztessen időpontot egy személyes találkozóra!

 

A teljes cikk elérhető itt

Fehérje por feldolgozás