A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A zselé és rágógumi termékek hagyományos adagolói keményítő formákat használnak. Ezek nem nyújtják az optimális higiéniát, gyakori cseréjükre van szükség és megnövelik a termék száradási idejét. A zselé adagoló legújabb...
A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...
A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...
A kemény cukorkák formázása megköveteli a szirupok gondos kezelését, hogy elkerüljük az olyan minőség hibákat, mint a repedezés és habzás. Egy célszerűen jól meghatározott kemény cukorka adagoló megoldás első osztályú...
Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...
A jó minőségű reggeli gabonapelyhek előállítása pontos és következetes gyártási eljárást igényel. A mennyiség növekedése a minőség romlásával járhat. Egy erre a célra kifejlesztett nagy teljesítményű görgős pelyhesítő gép a...
Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos cég COLLMANN 4905 jelű gyártmánya egy 20 karú formázó üreges csokoládéfigurákhoz. Független fonó mozgás a tökéletesen egyenletes falvastagság...
Kisméretű termeléshez vagy laboratóriumi használatra, az üreges csokoládéfigurák gyártásában Független forgató mozgás a tökéletesen egyenletes falvastagság érdekében A Hacos cég COLLMANN 4904 jelű gyártmánya egy kompakt, egymástól a tökéletesen egyenletes...
Automatikus golyó bevonáshoz Fokozzuk a termelést, megtartva a minőséget A Hacos cég Chardon jelű golyógörgető gépét az automatikus golyóbevonáshoz fejlesztették ki. Mozgó és beállítható huzalszalag-rendszerrel működik a golyódíszítéshez. A csokoládégolyó...
Az öntőformából való kiszedés gyakran jelenti a szűk keresztmetszetet a csokoládégyártásban, és ez egy önálló géppel rugalmasan megoldható. Csokoládék könnyű kiszedése A Hacos cég DM 720 jelű gyártmánya egy önálló...
Laponként működő töltőrendszer, tojás, golyó, kagyló formájú és más 3 dimenziós figurák gyártására Gyártsunk töltött csokoládé termékeket A Hacos cég HBM 720 jelű gyártmánya automatikus laponként töltő rendszer; „könyv öntőformák”...
Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez. Készítsünk csokoládét, ahogy a legjobb szakértők csinálják világszerte A Hacos cég kézi temperálógépe a leginkább költséghatékony megoldásnak tekinthető olvasztásra és temperálásra, amit a...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.