A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására. A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...
Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...
A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...
Infravörös pörkölő gép: Kakaóbab és diófélék kisüzemi gyártáshoz a hagyományos pörkölőberendezések nem hatékonyak a nagy kapacitásuk miatt, azonban az elektromos, infravörös pörkölők lehetővé teszik kistermelők számára is a diófélék és...
Gáztüzelésű kávépörkölő: A hagyományos gáztüzelést is választhatja a különböző kávépörkölési eljárásokhoz. A Cafemino névleges teljesítménye 5-6 kg/h, a teljesítmény függ attól, hogy mennyire intenzív pörkölési eredményt kíván elérni. A berendezés...
Elektromos fűtésű kávépörkölő: teljes-körűen szabályozható, 5 - 6 kg/h kapacitással. A berendezés elektromos fűtéssel szerelt, ennek segítségével világosbarnától a mélybarna színárnyalatig valósítható meg a pörkölés. A berendezés tökéletes megoldást jelent...
Bolti kávépörkölő: képzelje csak el, hogy kávézójában a frissen pörkölt kávé illata fogadja a látogatókat! A Toper pörkölőinél nem csak a csalogató aroma és a megnyerő külső garantált, hanem a...
Optikai kávépörkölő: ha a kávébab pörkölésének és műveleteinek valamennyi fázisát látni és láttatni kívánja, akkor üzlete legnagyobb kincse egy optikai kávé pörkölő berendezés. Keltse fel vendégei érdeklődését, és mutassa meg a kávépörkölés...
Ipari kávépörkölő: pörköljön óránként 80- 2 200 kg/h kávébabot! A legkorszerűbb ipari technológiával! Teljesen automatikus kávépörkölés! Hagyományos, nagy teljesítményű kávé-pörkölés a legújabb technológiák felhasználásával A Toper R&D, TKM-SX30-500 sorozatú ipari...
Dió pörkölő: ami a dió és magvak jó minőségű pörkölését garantálja, típustól függően 40 - 120 kg-os adagsúllyal. Elsőosztályú, szakasos pörkölési megoldás dióhoz és magvakhoz A Toper R&D, TIS sorozatú dió pörkölője...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.