Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
11 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Infravörös pörkölő gép - dió- és mogyorófélékhez

Infravörös pörkölő gép - dió- és mogyorófélékhez

Infravörös pörkölő gép: Kakaóbab és diófélék kisüzemi gyártáshoz a hagyományos pörkölőberendezések nem hatékonyak a nagy kapacitásuk miatt, azonban az elektromos, infravörös pörkölők lehetővé teszik kistermelők számára is a diófélék és...

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő: A hagyományos gáztüzelést is választhatja a különböző kávépörkölési eljárásokhoz. A Cafemino névleges teljesítménye 5-6 kg/h, a teljesítmény függ attól, hogy mennyire intenzív pörkölési eredményt kíván elérni. A berendezés...

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő: teljes-körűen szabályozható, 5 - 6 kg/h kapacitással. A berendezés elektromos fűtéssel szerelt, ennek segítségével világosbarnától a mélybarna színárnyalatig valósítható meg a pörkölés. A berendezés tökéletes megoldást jelent...

Bolti kávépörkölő

Bolti kávépörkölő

Bolti kávépörkölő: képzelje csak el, hogy kávézójában a frissen pörkölt kávé illata fogadja a látogatókat! A Toper pörkölőinél nem csak a csalogató aroma és a megnyerő külső garantált, hanem a...

Optikai kávépörkölő

Optikai kávépörkölő

Optikai kávépörkölő: ha a kávébab pörkölésének és műveleteinek valamennyi fázisát látni és láttatni kívánja, akkor üzlete legnagyobb kincse egy optikai kávé pörkölő berendezés. Keltse fel vendégei érdeklődését, és mutassa meg a kávépörkölés...

Ipari kávépörkölő

Ipari kávépörkölő

Ipari kávépörkölő: pörköljön óránként 80- 2 200 kg/h kávébabot! A legkorszerűbb ipari technológiával! Teljesen automatikus kávépörkölés! Hagyományos, nagy teljesítményű kávé-pörkölés a legújabb technológiák felhasználásával A Toper R&D, TKM-SX30-500 sorozatú ipari...

Dió pörkölő

Dió pörkölő

Dió pörkölő: ami a dió és magvak jó minőségű pörkölését garantálja, típustól függően 40 - 120 kg-os adagsúllyal. Elsőosztályú, szakasos pörkölési megoldás dióhoz és magvakhoz A Toper R&D, TIS sorozatú dió pörkölője...

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló: egy laboratóriumi, több-fokozatú bepárló, ami összevonja a vékonyréteges és a rövidutas desztilláló technikákat, lehetőséget ad a magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású termékek szétválasztására, mindössze kis mennyiségű...

Laboratóriumi törlő réteges lepárló

Laboratóriumi törlő réteges lepárló

Laboratóriumi törlő réteges lepárló: jusson megbízható következtetésre, mindössze akár 2 kg, magas forráspontú vagy magas viszkozitású nyersanyag desztillálásával. Kisléptékű, termikus szétválasztás törlő réteges desztillálással A törlő réteges desztillálással, a forrási hőmérséklet jelentős...

Laboratóriumi rövid utas bepárló

Laboratóriumi rövid utas bepárló

Laboratóriumi rövid utas bepárló: megbízható kísérletek elvégzése, mindössze akár 2 kg, magas forráspontú, vagy magas viszkozitású nyersanyag desztillálásával. Kis léptékű, termikus szétválasztás rövid útvonalas desztillálással A rövid utas desztillálással a forrási hőmérséklet...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.