Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
26 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Ételkonzerv autokláv

Ételkonzerv autokláv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Infravörös dobszárító

Infravörös dobszárító

Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...

Infravörös pörkölő gép - dió- és mogyorófélékhez

Infravörös pörkölő gép - dió- és mogyorófélékhez

Infravörös pörkölő gép: Kakaóbab és diófélék kisüzemi gyártáshoz a hagyományos pörkölőberendezések nem hatékonyak a nagy kapacitásuk miatt, azonban az elektromos, infravörös pörkölők lehetővé teszik kistermelők számára is a diófélék és...

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő

Gáztüzelésű kávépörkölő: A hagyományos gáztüzelést is választhatja a különböző kávépörkölési eljárásokhoz. A Cafemino névleges teljesítménye 5-6 kg/h, a teljesítmény függ attól, hogy mennyire intenzív pörkölési eredményt kíván elérni. A berendezés...

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

A VTA többfokozatú filmbepárló egysége ideális a termékfejlesztésre, vagy a félüzemi-méretű termelésre. A berendezésben elsősorban magas forráspontú, hőre érzékeny és nagy viszkozitású anyagok kis mennyiségeinek feldolgozására van lehetőség. A sor...

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő

Elektromos fűtésű kávépörkölő: teljes-körűen szabályozható, 5 - 6 kg/h kapacitással. A berendezés elektromos fűtéssel szerelt, ennek segítségével világosbarnától a mélybarna színárnyalatig valósítható meg a pörkölés. A berendezés tökéletes megoldást jelent...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.