Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
35 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Infravörös dobszárító

Infravörös dobszárító

Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Infravörös sterilizáló gép - forgó dobbal

Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...

Fluid szárító szélosztályozóval

Fluid szárító szélosztályozóval

Fluid szárító szélosztályozóval: a betáplált anyagot a hengeres készüléktest alján malom oszlatja szét apró szemcsékké, melyeket a forró levegő a fejben elhelyezett osztályozó kerék felé szállít. A megszáradt, könnyű szemcsék...

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás

Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....

Kolloid malom

Kolloid malom

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat.  Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához.  Azonban, ezek rendelkezésre...

Ipari Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Ipari Páramentesítő nagyon nedves légáramokhoz

Ipari Páramentesítő: a tömített helyiségek kihívást jelentenek a közönséges páramentesítők számára. A nedves levegőt cirkuláltatni kell, és a víz eltávolítása kondenzáció útján történik. A kondenzációs egységnek nagy az energiafogyasztása, ha...

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

Kisteljesítményű cukormalom, alapberendezés

A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...

Törőelemes malom - univerzális

Törőelemes malom - univerzális

Univerzális törőelemes malom többféle törőelemmel szerelhető. A gyógyszeriparban általánosan elterjedt a csapos malom, míg a többi iparágban, élelmiszer- és vegyiparban, ásvány feldolgozásban a verőléces, turbinalapátos rotorokat alkalmazzák bordás állórészben vagy...

Fluid-ágyas szárító - folyamatos üzemű

Fluid-ágyas szárító - folyamatos üzemű

Fluid-ágyas szárító : Perforált lemezre folyamatosan betáplált szemcsés, nedves anyag a lemez alá befúvott forró levegőáramban szárad.  A berendezés légrugókon ritmikusan mozog, és az anyagot a kimenet felé lökdösi. Az...

Sajt reszelő gép

Sajt reszelő gép

Sajt reszelő gép: a tömbösített termékek reszelt, zúzott, porított vagy gyalult sajttá történő feldolgozásához több élű vágó tárcsákra van szükség, amelyek tisztán, eltömődés nélkül dolgozzák fel az alapanyagot. Bármilyen típusú...

Dió és sajt reszelő gép

Dió és sajt reszelő gép

Dió és sajt reszelő gép: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a kenődés, csomósodás és morzsolódás. Megbízható reszelés durva, közepes vagy finom frakcióra, a termék károsítása nélkül A...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.