SIRHA – Holimex Kft. által kiállított gépek és berendezések – Adelphi Manufacturing

Adelphi Manufacturing
Response semiautomatic filler
Félautomata töltőgép

Partnerünk, az Adelphi Manufacturing elsősorban kis és közepes kapacitású folyadéktöltő berendezésekkel, és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel foglalkozik. A termékpaletta zászlóshajója a Response félautomata asztali töltőberendezés. Gyakorlatilag bármilyen tárolóeszköz töltésére alkalmas, fioláktól tubusokon át flakonokig, 3 ml-től 1 l-ig, akár 40 db/ perc kapacitással. Kiemelkedő pontosságának (±0,25%) köszönhetően jelentős mennyiségű terméket tud megtakarítani felhasználójának.  Termékviszkozitást tekintve víztől egészen a nehezen folyó krémekig alkalmas folyadékok töltésére.

A Response Félautomata töltőgép főbb jellemzői:

• Tiszta, biztonságos, higiénikus környezet, gyors termelés
• Többféle termékhez és tartályhoz beállítható
• Gyors töltés, akár 40 tartály percenként
• Fokozatmentesen állítható töltési térfogat

Műszaki adatok: Számos kiegészítővel rendelhető a berendezés, többek között különböző méretű és kialakítású adagolótölcsérekkel, és különféle töltőcsövekkel. Igény szerint ATEXes kivitelben is elérhető. Nagyobb kapacitásigény esetén a Response Automation Base és a Response Monobloc 250/1000 berendezéseket tudjuk javasolni. Mindkettő „lelke” a Response
töltő, amelyből előbbi esetében akár 4 db is felszerelhető egy vezérléssel ellátott alapkeretre, utóbbi esetében pedig kupakzáróval és egyéb  kiegészítőkkel szereljük fel a berendezéseket.

További kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal!

SIRHA – Holimex Kft. által kiállított gépek és berendezések – Adelphi Manufacturing