SIRHA Budapest 2022: Delfin Srl

2022. március 22-24 között, egy év kihagyással ismét megrendezésre kerül Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari szakkiállítása, a SIRHA. A rendezvényt a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban tartják, a látogatókat 10:00 és 18:00 között várjuk.
A Holimex Kft idén 3. alkalommal lesz kiállító a SIRHA-n. Ez annak is köszönhető, hogy az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy hatalmas az igény a személyes találkozókra az üzleti életben is. A helyszínen 3 kollégánk várja Önöket és mindkét gépgyártó 1-1 szakembere is segítségükre lesz.
A korábbi eseményeken bemutattunk kávépörkölőt, automata csokoládé temperáló- és mártógépeket, eszköz- és ládamosó berendezést, zöldség- és gyümölcsszeletelő gépet, valamint fűszer-, dió- és sajtreszelőket.
A gépbemutató idén sem maradhat el, de a fókuszt most egy csomagoló- és egy tésztaadagoló berendezésre helyezzük, amelyeket élőben is megtekinthetnek két gyártó partnerünk, a Colimatic Spa. és a Delfin Srl. jóvoltából.

Következzen hát a Delfin Srl. bemutatása:

Delfin Srl

Az olasz Delfin Srl több mint 25 éve van jelen a flowpack csomagológépek, valamint a tésztaadagoló gépek piacán berendezéseivel.

A cég fókuszában elsősorban élelmiszeripari megoldások állnak. A Delfin dinamikus és rugalmas vállalat, így képes ellátni a nagyipari partnereit csakúgy, mint a kis manufaktúrákat.
Ami közös: a személyre szabott, magas minőségű megoldások.

Az igények pontos felmérésére a Delfin és a Holimex csapata közösen nagy figyelmet fordít: összegyűjtünk, megbeszélünk és rögzítünk minden szükséges információt annak érdekében, hogy teljes képpel rendelkezzünk az ügyfél igényeiről. A gyűjtött információ részletesen megvitatásra kerül mind a műszaki osztállyal, mind a csomagolóanyag-szakértőkkel is. Ez az eljárás biztosítja, hogy kiváló minőségű terméket szállítsunk ügyfeleinknek.

Személyre szabható, egyedi formázó matricák és a legyártható teasütemények variációiból válogatás:

Minden berendezéssel együtt személyes képzési programot és gyártói tesztet is kínálunk a vevőink számára, ahol a gép az adott termék jellemzőkhöz kerül beállításra és minden termékadatot az érintőképernyő memóriájába és elektronikus fájljainkba mentünk és gondosan tárolunk.

KIEMELT FÓKUSZBAN: SZOLGÁLTATÁS A VEVŐK SZÁMÁRA

Elsődleges cél az ügyfelek legmagasabb szintű kiszolgálása: ennek meghatározó alappillérei az értékesítés után nyújtott szolgáltatások. Ma a világ minden pontján képes a Delfin valós időben segítséget nyújtani és szükség esetén beavatkozásokat eszközölni szerződött technikus- és mérnökcsapatával. Az alkatrészkészellátásban szintén segítséget nyújtanak a
helyi partnerek, így hazánkban a Holimex is, ezzel garantálva a zökkenőmentes termelést.

Galaxy 700 típusú horizontális Box Motion flow-pack csomagológép – a berendezések manuális-, félautomata- és teljesen automatizált termékbetáplálással is elérhetőek

Ezen felül a távoli elérés szolgáltatással (a gépbe telepített modemen keresztül) lehetséges az adatgyűjtés, folyamatok monitorozása és Wi-Fi-n keresztül az esetleges hibák elhárítása is. Minden gép közvetlen kapcsolatban lehet technikusainkkal: a hozzáférés a termelés megszakítása nélkül is megoldható, így lehetővé téve a problémák nagyon rövid időn belüli vizsgálatát és azonosítását. A karbantartási reakcióidő és az általános költségek is minimálisra csökkennek, és ami a legfontosabb, az ügyfelek termelési vesztesége is redukálható.

Összefoglalva tehát, a Delfin gépei megbízható és korszerű megoldásokat nyújtanak tésztaadagolási és csomagolási feladatok ellátására, olasz minőségben, a vevők érdekeit előtérbe helyezve. Ez a legfőbb oka annak, hogy a Holimex is szívesen tudja partnerei között.

Bemutatott berendezés: MINO 400

A MINO 400 egy kis teljesítményű aprósütemény gyártó berendezés, amellyel 40 – 50 kg/h kapacitás érhető el. A berendezés termékkel érintkező részei  rozsdamentes acélból és élelmiszeripari műanyagból készültek.

Az alapanyagot a berendezés 18 literes garatjába kell betáplálni, ahonnan két szembe forgó henger továbbítja a depozitor fúvókákhoz, amikről az anyag rozsdamentes sütőlemezekre kerül. A berendezés cserélhető fúvókákkal rendelkezik, amik fix vagy forgatott kivitelben készülnek, és huzalos vágóval is
kiegészíthetők, így nagyon sokféle termék (linzer, keksz, palacsinta, macaron, habosított massza) gyártására alkalmazható.

MINO 400 berendezés

A berendezés vezérlése 7 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül történik, amely magyar nyelvű menüvel is rendelkezik.

MINO 400 berendezés

A MINO 400 berendezésen minden nap előre bejelentett időpontban gyártási bemutatót tartunk. Linzer tésztát adagolunk, hogy demonstráljuk a berendezés működését. Ha szeretne az adagoló bemutatón részt venni, a berendezést kipróbálni, kérjük, érdeklődjön standunknál.

SIRHA Budapest 2022: Delfin Srl
colimatic logo web3
Galaxy_flowpack
Mino_001
colim gép