A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Az élelmiszeripar nagy mennyiségű hulladékot termel, ami a gyártó üzemekben, elosztó központokban, élelmiszerüzletekben, vendéglőkben és otthonokban jelenik meg. Becslések szerint az élelmiszerek 40-50%-a a szállítás során tönkremegy, vagy nem adják...
Ha olyan kompakt és fenntartható megoldást keresünk, amely eltávolítja a szerves szennyeződést az ipari szennyvízből, és kevés a rendelkezésre álló terület, akkor az expandált granulált iszap ágyas emésztő módszer a...
Az ipar szigorú kibocsátási előírásait szinte lehetetlen csak biológiai kezeléssel kielégíteni. Egy korszerű és hatékony megoldás fejlesztett aerob módszert használ, amely széndioxiddá és vízzé alakítja a szerves szennyeződést a szennyvízkezelés...
Az élelmiszeripar és a sörgyártás szennyvizeiből el kell távolítani a szuszpendált szilárd anyagokat (TSS) a biokémiai oxigén igényt (BOD5) és az olajokat, zsírokat (O&G). Hatékony megoldásra van szükség, a változások rugalmas...
Ha el akarjuk távolítani a szerves vegyületeket a szennyvízből, akkor a felső anaerob iszap takaró az igazi megoldás. Ez a nagy kémiai oxigén igényű szennyvizekhez különösen alkalmas. Az ilyen szennyvizek...
Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...
Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...
A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...
Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...
A dátum és batch sorszám konzervdobozokra történő nyomtatása megkívánja a szennyeződés és nedvesség mentes felületet, ellenkező esetben a nyomtatás nem lesz tökéletes. A szárítási és portalanítási folyamathoz általában két önálló...
A rugalmas zacskóba történő csomagolási mód kedvelt, nagyon elterjedt az élelmiszeriparban. Mielőtt a további technológiai szakaszokba lépnek a zacskók, a feliratozás, minőségellenőrzés, másodlagos csomagolás előtt a zacskókat le kell szárítani,...
Pornemű anyagok üveg vagy műanyag tégelyekbe történő csomagolása esetén porlerakódás keletkezik a tárolóedények falán, ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási folyamat következő egységébe kerülnek, úgy, mint a...
Az energiatermelésben és biomassza kezelésben használatos berendezéseink leginkább logisztikai, aprítási és osztályozási feladatokat látnak el.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.