A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...
Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...
Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...
A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál. A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...
A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget. A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...
A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk. Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...
Egyszeri letöltésű formák és csokoládétömbök hűtésére használatos. Hűtsünk kis alapterületen nagy átbocsátással A Hacos cég KT jelű gyártmánya függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez, amely különböző méretekhez és különböző teljesítménnyel alkalmazható. Rendszerint ott...
A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek, bevonatok elkészítése vezérlést, megbízható keverőberendezést igényel. A komputer vezérelt, Bolygóműves bekeverő gép lehetővé teszi a maximális flexibilitást, szabályzást,...
Vaj, tejszín és tejszín-alapú, egyéb delikát szószok és emulziók előállítása időigényes keverési feladat, ez nagyban befolyásolja a technológia eredményességét. Ha Centrifugális keverő -t alkalmazunk, nagy mértékben növelhetjük a gyártási folyamat...
A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a rágógumi alap – a legnehezebb folyamatok közé tartozik. A hatékonyság és minőség növelése, a költségek csökkentése különleges feladat elé állítja...
Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek előállításához szükség van a bekeverés, hőkezelés, és hűtés technológiai lépéseire, ami alap esetben több berendezéssel oldható meg. Kombinálva a hőkezelés...
Kúpos lapátos szárító: lehetőséget nyújt anyagok széles választékának, mint porok, szűrőpogácsák, masszák és viszkózus zagyok vákuum, normál légköri vagy túlnyomás alatti feldolgozására, különösen, amikor azok hőérzékenyek. Gyors szárítás robusztus, több...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.