A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A csokoládé bevonó lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét....
Egy automata, folyékony csokoládé formába való töltésére vagy felület díszítésére használható csokoládé letöltő, amely a legkorszerűbb szervo technológiát alkalmazza. Nagy pontosság, a szervo technológiának köszönhetően A Hacos cég MIDRES-9 jelű...
Az egylövetű letöltő technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 2D-s funkciójával. A letöltéstől egyenesen a hűtés lépéséhez A Hacos cég MINOS-10 2D jelű...
Az Egylövetű letöltő 3d technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9...
A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...
Az extrudált gabona termékeknél hagyományos módon végrehajtott szín változtatás költséges és időt pazarló leállással jár az egyes menetek között. Egy a kettős csigával működő extrudált gabona színező erre a célra...
Müzliszelet vágóasztal: A ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása kisüzemek számára munka- és időigényes feladat. A keveréshez, elterítéshez és a visszahűtéshez elegendhetetlenül fontos a megfelelő hőmérsékletszabályozás. Ez komoly...
Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...
Cikk-cakk osztályozó: a cikk-cakk osztályozó gravitációs elven működik, ami éles szétválasztásra képes a 0,3 - 10 mm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint az élelmiszeriparban és az ásványiparban az...
Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó: egy felfelé áramlású osztályozó, ami különböző anyagokat választ szét, bármilyen pontossággal a 100 µm - 6000 µm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint homok vagy kavics eltávolítása...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.