A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...
Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...
Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy...
A levegővel habosított termékek keverése nem egyszerű feladat: az eljárás során a levegő mennyisége csökken a keverékben, ez a termékminőség romlásához vezet. Egy speciálisan tervezett folyamatos működésű légbekeverő lehetővé teszi...
Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....
Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...
Lapátos keverő: Finom és kohéziós porok folyamatos, intenzív, folyamatos, nagy sebességű keveréséhez, előnyösen rövid tartózkodási idővel és pontos hőmérséklet-szabályozással. Intenzív, folyamatos keverés rövid tartózkodási idők mellett A Hosokawa Folyamatos lapátos...
A légmotoros homogenizátor: laboratóriumitól kis gyártási kapacitású gyógyszeripari termelés egy berendezésben nagy költséghatékonyságot jelent egy homogenizátor megvásárlásakor. A berendezés széles körben alkalmazható, elsősorban a következő eljárásokhoz: sejt feltárás, részecskeméret-csökkentés, stabil...
Fél-üzemi homogenizátor: ha egy berendezés maximális kihasználhatósága egy döntési szempont, az ideális választás lehet egy olyan nagy nyomású homogenizátor, amely alkalmazható mind laboratóriumi, mind fél-üzemi/kis kapacitású üzemi gyógyszeripari termelésre. A...
Ipari homogenizátor: bármilyen nagy léptékű, gyógyszeripari folyamatban, amelyben nagynyomású homogenizációs folyamatlépés található, elengedhetetlen, hogy a használt berendezés kellően robusztus legyen a folyamatos üzemeltetéshez. Ezen túl a modern termelés megköveteli a...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.