Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
13 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Folyadék töltő és kupakzáró

Folyadék töltő és kupakzáró

A külön töltő és kupakoló állomást működtető gyártók alacsony átbocsátási teljesítménnyel kell hogy számoljanak a megnövekedett működési ciklusidők miatt. Ráadásul, ha többféle terméket, mint például folyadékokat, olajokat, krémeket, kenőcsöket is...

Átfolyásmérő töltőgép

Átfolyásmérő töltőgép

Az élelmiszeriparban, vegyiparban és kozmetikai iparban nagyobb gyártási kapacitások esetén, ahol nagy töltési pontosságára és mennyiségére van szükség, elengedhetetlen egy teljesen automatizált átfolyásmérő töltőgép , amely zökkenőmentesen működik a gyártás...

Szervo töltőgép

Szervo töltőgép

Habzásra hajlamos, vagy nagy viszkozitású élelmiszer- és nem élelmiszeripari folyékony termékek esetén speciális szervo töltőgép -re van szükség. Legyen szó üvegek, kannák, palackok vagy tasakok töltéséről, a töltőgépnek magas szintű...

Töltő- és kupakzáró gép

Töltő- és kupakzáró gép

Az élelmiszeripari, vegyipari és kozmetikai iparban számos esetben létfontosságú a gyors, pontos és megbízható töltő- és kupakzáró megoldás, amely sokféle folyadékot képes kezelni, beleértve a nagy viszkozitású és habzó termékeket...

Monoblokk folyadéktöltő gép

Monoblokk folyadéktöltő gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az élelmiszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar palackjainak és flakonjainak különálló gépekkel történő feltöltése és lezárása drága és nem hatékony. Jobb megoldás egy kombinált monoblokk folyadéktöltő és kupakzáró gép, amely helyet...

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

Keményítő nélküli adagoló - lágy cukrászati

A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukormassza és cukorkrém gyártó gép

Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...

Aroma adagoló - cukrászati gyártási folyamatokban

Aroma adagoló - cukrászati gyártási folyamatokban

Színezékek és aromák hozzáadása növeli a cukrászati termékek értékét és minőségét, de a hagyományos beadási módszerek veszteséggel járhatnak és nem megbízhatók. Az Aroma adagoló rendszerek legutóbbi generációja megbízhatóságot és kiemelkedő...

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...

Többsoros egylövetű csokoládé letöltő

Többsoros egylövetű csokoládé letöltő

Az egylövetű technológia a töltelék öntőformába való ürítésének szinkronizálására van alapozva. Egyedi forgástengely mindegyik töltőcsőrhöz A Hacos cég MAXOS jelű gyártmánya egy többsoros egylövetű letöltő, egy szélesebb letöltőfejjel és akár...

Egysoros dugattyús letöltő lágy töltelékekhez

Egysoros dugattyús letöltő lágy töltelékekhez

Lágy töltelékek közvetlenül hűtőszalagra történő lerakására Töltés és hűtés hatékony és folyamatos eljárással A Hacos cég MDB jelű gyártmánya egysoros dugattyús letöltő a hűtő szállító szalagján való működésre. Felállítható in-line...

Piskóta gyártó gép

Piskóta gyártó gép

Az egyéb édesipari gyártásban szerzett tapasztalatok alkalmazása vezetett a piskóta típusú termékek technológiai berendezéséinek tervezéséhez: Swiss-roll piskóta, rétegezett piskóták, torták. A termékváltás egy berendezésen belül bonyolult és költségigényes folyamat. Egy...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.