A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...
Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...
Csokoládéformázó üreges csokoládéfigurák tömeggyártásához Gyártsunk többféle üreges csokoládéfigurát nagy léptékben A Hacos cég COLLMANN 4905 jelű gyártmánya egy 20 karú formázó üreges csokoládéfigurákhoz. Független fonó mozgás a tökéletesen egyenletes falvastagság...
A praliné, tábla és kosárka formájú kézműves csokoládétermékek gyártásának automatizálása Automatizáljuk az öntési folyamatot A Hacos cég HML 480 S jelű gyártmánya gazdaságos csokoládéöntő gépsor pralinék, táblák és csészeformák gyártásához....
A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...
Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...
Fluid-ágyas granulálás: nagy teljesítményű, folyamatos protechnológiai rendszer két berendezés együtteséből tevődik össze. A porkomponenshez porlasztott folyadék a Hosokawa Flexomix gyors keverőben granulátumot képez, melyet fluid szárítóban szárítunk a kívánt nedvességtartalomig....
Ipari Páramentesítő: a tömített helyiségek kihívást jelentenek a közönséges páramentesítők számára. A nedves levegőt cirkuláltatni kell, és a víz eltávolítása kondenzáció útján történik. A kondenzációs egységnek nagy az energiafogyasztása, ha...
Szorpciós páramentesítő: a gyártásra vagy raktározásra használt kis és nedves helyiségekben gyakran van szükség egyszerű páramentesítő megoldásra. Az egyfázisú erős páramentesítő, kompakt, karbantartó barát kialakításával ideálisan alkalmas ezekben a helyzetekben....
Ipari szárító páramentesítő: a páramentesítés közép méretű gyártó létesítményekben ijesztő feladat lehet, figyelembe véve a közönséges páramentesítők felállításával és karbantartásával járó erőfeszítéseket. Egy kompakt páramentesítő, amely energia hatékony, könnyű felállítani...
Kis szorpciós páramentesítő: a víz által megrongált területeknek és lakásoknak páramentesítésre van szüksége a károk behatárolása és a helyreállítás előkészítése érdekében. Egy kézre álló hordozható páramentesítő, amelyet könnyű beállítani és...
Nagy méretű szárító páramentesítő: a nedvességre érzékeny folyamatoknál és raktárakban kis nedvességtartalmú környezetre van szükség, hogy a termékek minősége megmaradjon. A nagy terek specializált páramentesítőket igényelnek, amelyeknek megvan a szükséges...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.