A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...
Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...
Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de mindkettő miatt szükséges. Most megjelent egy új csokoládé temperáló gép, amely a legjobb minőséget tudja előállítani, miközben drasztikus...
Laboratóriumi zsugorfóliázó rendszerek fejlesztésénél, prototípusok előállításához, vizsgálatokhoz komoly előnyre lehet szert tenni. Zsugorfóliázó alagút fűtésének utánzása hordozható bemutató egységgel A Karlville cég Steambox Lab nevű gyártmányát arra tervezték, hogy leképezze...
A zsugorfólia rendszerek tervezése és fejlesztése könnyebben végezhető, ha kisebb adag minták könnyen és gyorsan vizsgálhatók. A Karlville cég Steamabox gőzös zsugorfóliázó terméke könnyedén teszteli az ön-gőzölő zsugorfólia rendszereket. Zsugorfólia...
Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére. Temperáljuk a töltelékeket, miközben megőrizzük a minőséget A Hacos cég HB jelű gyártmánya automatikus sarzs rendszerű gép csokoládéhoz és töltelékekhez. Olvasztott csokoládéval...
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan vezérelt temperálás A Hacos cég HTF jelű gyártmányai 100, 150 és 200 kg/óra teljesítményű ipari mini temperálógépek. 35...
Sarzs rendszerű automatikus temperálógép közepes léptékű termeléshez Temperáljunk energiahatékony eljárással A Hacos cég HMT jelű gyártmánya szakaszos üzemű automatikus temperálógép, amely használható, mint kézi kerekes gép, de fel van szerelve...
Egyszeri letöltésű formák és csokoládétömbök hűtésére használatos. Hűtsünk kis alapterületen nagy átbocsátással A Hacos cég KT jelű gyártmánya függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez, amely különböző méretekhez és különböző teljesítménnyel alkalmazható. Rendszerint ott...
Krémek, szószok, raguk, sütésre kész feltétek, és hasonló típusú termékek előállításához szükség van a bekeverés, hőkezelés, és hűtés technológiai lépéseire, ami alap esetben több berendezéssel oldható meg. Kombinálva a hőkezelés...
A nagy tartályok, tároló tankok, keverő tartályok tisztítása és higiéniai mosása kulcsfontosságú az élelmiszer- és gyógyszeripari gyártás esetén. A szárítási folyamat időigényes, hátráltatja a gyártást és csökkenti a hatékonyságot. A...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.