Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
6 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Automatikus töltött csokoládé gyártó gép

Automatikus töltött csokoládé gyártó gép

Laponként működő töltőrendszer, tojás, golyó, kagyló formájú és más 3 dimenziós figurák gyártására Gyártsunk töltött csokoládé termékeket A Hacos cég  HBM 720 jelű gyártmánya automatikus laponként töltő rendszer; „könyv öntőformák”...

Kézi temperálógép

Kézi temperálógép

Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez. Készítsünk csokoládét, ahogy a legjobb szakértők csinálják világszerte A Hacos cég kézi temperálógépe a leginkább költséghatékony megoldásnak tekinthető olvasztásra és temperálásra, amit a...

Félautomata öntőgépsor szilárd csokoládékhoz

Félautomata öntőgépsor szilárd csokoládékhoz

Táblák és töltött csokoládék gyártásának méretnövelésére tökéletes. Táblák öntése, vagy a töltött csokoládék alsó részének elkészítése A Hacos cég HML 720 C jelű gyártmánya félautomata öntőgépsor szilárd csokoládék és töltött...

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló - több-fokozatú

Laboratóriumi lepárló: egy laboratóriumi, több-fokozatú bepárló, ami összevonja a vékonyréteges és a rövidutas desztilláló technikákat, lehetőséget ad a magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású termékek szétválasztására, mindössze kis mennyiségű...

Laboratóriumi törlő réteges lepárló

Laboratóriumi törlő réteges lepárló

Laboratóriumi törlő réteges lepárló: jusson megbízható következtetésre, mindössze akár 2 kg, magas forráspontú vagy magas viszkozitású nyersanyag desztillálásával. Kisléptékű, termikus szétválasztás törlő réteges desztillálással A törlő réteges desztillálással, a forrási hőmérséklet jelentős...

Laboratóriumi rövid utas bepárló

Laboratóriumi rövid utas bepárló

Laboratóriumi rövid utas bepárló: megbízható kísérletek elvégzése, mindössze akár 2 kg, magas forráspontú, vagy magas viszkozitású nyersanyag desztillálásával. Kis léptékű, termikus szétválasztás rövid útvonalas desztillálással A rövid utas desztillálással a forrási hőmérséklet...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.