A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...
A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál. A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...
A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget. A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...
A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk. Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...
Laboratóriumi zsugorfóliázó rendszerek fejlesztésénél, prototípusok előállításához, vizsgálatokhoz komoly előnyre lehet szert tenni. Zsugorfóliázó alagút fűtésének utánzása hordozható bemutató egységgel A Karlville cég Steambox Lab nevű gyártmányát arra tervezték, hogy leképezze...
A zsugorfólia rendszerek tervezése és fejlesztése könnyebben végezhető, ha kisebb adag minták könnyen és gyorsan vizsgálhatók. A Karlville cég Steamabox gőzös zsugorfóliázó terméke könnyedén teszteli az ön-gőzölő zsugorfólia rendszereket. Zsugorfólia...
Laponként működő töltőrendszer, tojás, golyó, kagyló formájú és más 3 dimenziós figurák gyártására Gyártsunk töltött csokoládé termékeket A Hacos cég HBM 720 jelű gyártmánya automatikus laponként töltő rendszer; „könyv öntőformák”...
Olvasztás és temperálás kényelmes kézi csokoládé öntéshez. Készítsünk csokoládét, ahogy a legjobb szakértők csinálják világszerte A Hacos cég kézi temperálógépe a leginkább költséghatékony megoldásnak tekinthető olvasztásra és temperálásra, amit a...
Táblák és töltött csokoládék gyártásának méretnövelésére tökéletes. Táblák öntése, vagy a töltött csokoládék alsó részének elkészítése A Hacos cég HML 720 C jelű gyártmánya félautomata öntőgépsor szilárd csokoládék és töltött...
A sütő- és édesipar prémium termékei különleges technológiát igényelnek: a tészták, krémek, bevonatok elkészítése vezérlést, megbízható keverőberendezést igényel. A komputer vezérelt, Bolygóműves bekeverő gép lehetővé teszi a maximális flexibilitást, szabályzást,...
Vaj, tejszín és tejszín-alapú, egyéb delikát szószok és emulziók előállítása időigényes keverési feladat, ez nagyban befolyásolja a technológia eredményességét. Ha Centrifugális keverő -t alkalmazunk, nagy mértékben növelhetjük a gyártási folyamat...
A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a rágógumi alap – a legnehezebb folyamatok közé tartozik. A hatékonyság és minőség növelése, a költségek csökkentése különleges feladat elé állítja...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.