Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
18 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Fagyasztva szárító gép - automaikus

Fagyasztva szárító gép - automaikus

A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő...

Élelmiszeripari fagyasztva szárító

Élelmiszeripari fagyasztva szárító

A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Ételkonzerv autokláv

Ételkonzerv autokláv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Gabonapehely pörkölő és szárító

Gabonapehely pörkölő és szárító

A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...

Laboratóriumi vákuumos szárító, Nauta szárító

Laboratóriumi vákuumos szárító, Nauta szárító

Laboratóriumi vákuumos szárító: különösen alkalmas porok, granulátumok, masszák és viszkózus zagyok szárítási tulajdonságainak vizsgálatára, különösen hőérzékeny vegyipari, gyógyszer- és élelmiszeripari termékek esetén. Hőérzékeny anyagok szárítási tulajdonságának vizsgálata A holland Hosokawa...

Kúpos lapátos szárító

Kúpos lapátos szárító

Kúpos lapátos szárító: lehetőséget nyújt anyagok széles választékának, mint porok, szűrőpogácsák, masszák és viszkózus zagyok vákuum, normál légköri vagy túlnyomás alatti feldolgozására, különösen, amikor azok hőérzékenyek. Gyors szárítás robusztus, több...

Vákuum szárító - Kúpos, csigás

Vákuum szárító - Kúpos, csigás

Nauta vákuum szárító hőérzékeny porok, granulátumok, masszák és viszkózus zagyok kíméletes szárítására alkalmas berendezés. Széles körben elterjedt gyógyszer hatóanyagok, finom vegyszerek gyártásánál, mert a legszélsőségesebb anyagi tulajdonságok mellett is megfelelően...

Aktív fagyasztva szárító - Laboratóriumi léptékű

Aktív fagyasztva szárító - Laboratóriumi léptékű

A fagyasztva szárítást más néven liofilizálást olyan nagy értékű termékek víztartalmának eltávolítására használják, melyek nagyon hőérzékenyek és elbomlanak a hagyományos szárítási eljárások alatt. A terméket megfagyasztják, majd a jégtartalmat szublimálják,...

Ipari gyümölcs dehidratáló gép

Ipari gyümölcs dehidratáló gép

A szárított gyümölcsök nagyon népszerűek, akár csak önmagukban is, de mint élelmiszerek összetevőiként is széles körben elterjedtek. A hagyományos szárítási technológiák elektromos levegőfűtő rendszerei alacsony hatásfokkal dolgoznak, funkciójukat tekintve rugalmatlanok,...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.