A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására. A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...
Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...
A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...
Korund - tárcsás malom: viszkózus folyadékok vagy paszták, nedves őrlemények, olajos magvakat, mint földimogyoró vaj, mustár és kenőanyagok tartalmazó anyagok nedves őrlése sikeresen elvégezhető forgó korund tárcsákat tartalmazó malmokban. Ezeket...
Kisüzemi szeletelőgép: Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A hagyományos...
Gömbszegmens szelep: A homogenizálókra és szárítókra szerelt szelepek általában nem holttérmentesek, amelyek megakadályozzák a teljes termékmennyiség ürítését, és ez negatívan hat a berendezések kihozatalra. Az átlagos szelepek ezen túlmenően nehezen...
High containment mintavevő: Egy zárt rendszerben működő rendszerből értékelhető mintát venni nem egyszerű, különösen akkor, ha érzékeny, esetleg környezetére veszélyes anyagról van szó. A mintavétel könnyen megszüntetheti vagy ronthatja a...
Szerelhető GMP tartószerkezet : a csőhálózatok és rendszerek hagyományos tartószerkezetei nyers hegesztési varratokat, éles sarkokat tartalmazhatnak, amelyeket nehézkes tisztítani és karbantartani. A hegesztett tartószerkezetek kiépítése időt, energiát igényel és lebontásuk...
Sajt reszelő gép: a tömbösített termékek reszelt, zúzott, porított vagy gyalult sajttá történő feldolgozásához több élű vágó tárcsákra van szükség, amelyek tisztán, eltömődés nélkül dolgozzák fel az alapanyagot. Bármilyen típusú...
Dió és sajt reszelő gép: a lágy szerkezetű élelmiszerek reszelésének esetében visszatérő probléma a kenődés, csomósodás és morzsolódás. Megbízható reszelés durva, közepes vagy finom frakcióra, a termék károsítása nélkül A...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.