A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A külön töltő és kupakoló állomást működtető gyártók alacsony átbocsátási teljesítménnyel kell hogy számoljanak a megnövekedett működési ciklusidők miatt. Ráadásul, ha többféle terméket, mint például folyadékokat, olajokat, krémeket, kenőcsöket is...
Az akár 30 liter űrtartalmú palackok kupakkal történő lezárásához, kisebb gyártási kapacitás esetén, nagy pontosságú, robusztus és rugalmas egyfejes kupakzáró gépre van szükség. Az ital- és vegyiparban használt kupakzáró berendezéseknek...
Az akár 2,5 literes palackok önálló lezárásához robusztus és rugalmas gépre van szükség, nagy sebességgel és pontossággal. Az italgyártásnál és vegyiparban használt palack kupakzáróknak megbízhatónak és gyorsnak kell lenniük, és...
Az élelmiszeripari, vegyipari és kozmetikai iparban számos esetben létfontosságú a gyors, pontos és megbízható töltő- és kupakzáró megoldás, amely sokféle folyadékot képes kezelni, beleértve a nagy viszkozitású és habzó termékeket...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az élelmiszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar palackjainak és flakonjainak különálló gépekkel történő feltöltése és lezárása drága és nem hatékony. Jobb megoldás egy kombinált monoblokk folyadéktöltő és kupakzáró gép, amely helyet...
A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...
Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...
A dátum és batch sorszám konzervdobozokra történő nyomtatása megkívánja a szennyeződés és nedvesség mentes felületet, ellenkező esetben a nyomtatás nem lesz tökéletes. A szárítási és portalanítási folyamathoz általában két önálló...
A rugalmas zacskóba történő csomagolási mód kedvelt, nagyon elterjedt az élelmiszeriparban. Mielőtt a további technológiai szakaszokba lépnek a zacskók, a feliratozás, minőségellenőrzés, másodlagos csomagolás előtt a zacskókat le kell szárítani,...
Pornemű anyagok üveg vagy műanyag tégelyekbe történő csomagolása esetén porlerakódás keletkezik a tárolóedények falán, ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási folyamat következő egységébe kerülnek, úgy, mint a...
Üdítők palackozásánál, illetve az üvegek tisztítási folyamata során gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet az üveg felületén és a zárókupakokon. Ez veszélyeztetheti a technológia soron következő folyamatait, mint például a palack címkézését....
Tárolók, tégelyek töltése esetén gyakran fordul elő, hogy a termék túlcsordul, lerakódások keletkeznek a tégely falán, illetve egyéb szennyeződések tapadnak le. Ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.