A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...
Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...
A dátum és batch sorszám konzervdobozokra történő nyomtatása megkívánja a szennyeződés és nedvesség mentes felületet, ellenkező esetben a nyomtatás nem lesz tökéletes. A szárítási és portalanítási folyamathoz általában két önálló...
A rugalmas zacskóba történő csomagolási mód kedvelt, nagyon elterjedt az élelmiszeriparban. Mielőtt a további technológiai szakaszokba lépnek a zacskók, a feliratozás, minőségellenőrzés, másodlagos csomagolás előtt a zacskókat le kell szárítani,...
Pornemű anyagok üveg vagy műanyag tégelyekbe történő csomagolása esetén porlerakódás keletkezik a tárolóedények falán, ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási folyamat következő egységébe kerülnek, úgy, mint a...
Üdítők palackozásánál, illetve az üvegek tisztítási folyamata során gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet az üveg felületén és a zárókupakokon. Ez veszélyeztetheti a technológia soron következő folyamatait, mint például a palack címkézését....
Tárolók, tégelyek töltése esetén gyakran fordul elő, hogy a termék túlcsordul, lerakódások keletkeznek a tégely falán, illetve egyéb szennyeződések tapadnak le. Ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat. Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához. Azonban, ezek rendelkezésre...
A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...
Univerzális törőelemes malom többféle törőelemmel szerelhető. A gyógyszeriparban általánosan elterjedt a csapos malom, míg a többi iparágban, élelmiszer- és vegyiparban, ásvány feldolgozásban a verőléces, turbinalapátos rotorokat alkalmazzák bordás állórészben vagy...
Laboratóriumi légsugár malom a Mohs skála szerinti maximum 3-as keménységi fokú anyagok mikronizálására, száraz szemcsés anyagokból 5 - 10 µm méretű termékek előállítására szolgál. Laboratóriumi méretben gyógyszer-készítmények értékes hatóanyagainak, finomvegyszereknek...
Félüzemi őrlőberendezés (Multi-Processing Plant): többféle őrlési mechanizmus szerint működő malmok cserélhetők a közös alapanyag és termék kezelő egységek használatával. A 10 kg/óra nagyságrendű kapacitás alkalmas K+F laboratóriumokban új termékek fejlesztésére...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.