Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
12 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz

Hűtőszalag temperáláshoz / bevonáshoz

Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban használatos a hűtőszalag. Kezdjünk nagyobb léptékben hűteni A Hacos cég CHILL CYCLOP jelű gyártmánya egy hűtőszalag, amely a CYCLOP gépekhez kapcsolható....

Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag

Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag

Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése A Hacos cég EBELT jelű terméke csokoládétermékekhez való hűtőszalag.  Ez a hűtőalagút használható HE és ROBY típusú bevonókhoz és letöltő...

Vízszintes hűtőalagutak csokoládétöltéshez

Vízszintes hűtőalagutak csokoládétöltéshez

A tökéletes hűtőalagút félautomata gyártógépsorokhoz. Hűtsük a csokoládét kímélő módon, nagy átbocsátással A Hacos cég KT jelű gyártmányai vízszintes hűtőalagutak csokoládé öntőformákhoz. Gazdaságos pneumatikus öntőforma továbbító rendszer és rugalmas láncos...

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita dió- és mogyorófélékhez

Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

Filmbepárló - Félüzemi, több-fokozatú

A VTA többfokozatú filmbepárló egysége ideális a termékfejlesztésre, vagy a félüzemi-méretű termelésre. A berendezésben elsősorban magas forráspontú, hőre érzékeny és nagy viszkozitású anyagok kis mennyiségeinek feldolgozására van lehetőség. A sor...

Cikk-cakk osztályozó

Cikk-cakk osztályozó

Cikk-cakk osztályozó: a cikk-cakk osztályozó gravitációs elven működik, ami éles szétválasztásra képes a 0,3 - 10 mm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint az élelmiszeriparban és az ásványiparban az...

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó

Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó: egy felfelé áramlású osztályozó, ami különböző anyagokat választ szét, bármilyen pontossággal a 100 µm - 6000 µm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint homok vagy kavics eltávolítása...

Filmbepárló

Filmbepárló

Filmbepárló: a kapart falú filmbepárlókkal a forrási hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el, a berendezésben uralkodó, légkörinél alacsonyabb nyomásnak köszönhetően. Ez egy folyamatos eljárás, nagyon rövid tartózkodási idővel. Válassza szét a...

Rövid útvonalas lepárló

Rövid útvonalas lepárló

Rövid útvonalas lepárló: hozzon létre léptéknövelésre szolgáló adatokat és eredményeket a fél-üzemi, rövid útvonalas bepárlóval, desztilláljon vagy szárítson akár csak 30 kg mennyiségű nyersanyagot. Modul rendszerű rövidutas bepárló egységek, amik...

Vékonyréteges bepárló - laboratóriumi

Vékonyréteges bepárló - laboratóriumi

Laboratóriumi vékonyréteges bepárló lepárló: kis tömegű (2 kg), magas forrpontú és viszkozitású elegyek elválasztására. Kisléptékű, termikus szétválasztás vékonyréteges bepárlással A vékonyréteges bepárló készülékben a forgó, terelőlapátokkal ellátott „törlőlapátok” osztják el...

Vékony réteges lepárló

Vékony réteges lepárló

Vékony réteges lepárló: megnövelik a termék tartósságának idejét, és magas bepárlási arány és magas párlat szétválasztási arány érhető el. Vízszintes lepárló, a réteg integritásának elvesztése nélkül A VTA, lepárló lehetőséget ad...

Rövid útvonalas lepárló

Rövid útvonalas lepárló

Rövid útvonalas lepárló: a rövid útvonalas desztillálással a forrási hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el, az üzemi nyomás csökkentésével. Ez egy folyamatos eljárás, nagyon rövid tartózkodási idővel. Bepárlás alacsony üzemi nyomáson,...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.