A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A zselé és rágógumi termékek hagyományos adagolói keményítő formákat használnak. Ezek nem nyújtják az optimális higiéniát, gyakori cseréjükre van szükség és megnövelik a termék száradási idejét. A zselé adagoló legújabb...
A lágy cukrászati készítményekkel, mint karamell, csokoládémassza, tejkaramella és zselé hagyományosan nehéz megbízhatóan jó minőségi eredményeket elérni. A keményítő nélküli adagoló -k legutóbbi generációja lehetővé teszi olyan lágy cukrászati készítmények...
A nyalókák hagyományos módon történő nagy volumenű folyamatos gyártása egyenetlen termékminőséghez vezethet. A keményítő öntőformák ezekben a rendszerekben nem ajánlanak optimális higiéniát és növelik a költségeket. A keményítő mentes, jó...
A kemény cukorkák formázása megköveteli a szirupok gondos kezelését, hogy elkerüljük az olyan minőség hibákat, mint a repedezés és habzás. Egy célszerűen jól meghatározott kemény cukorka adagoló megoldás első osztályú...
Cukor krémet sok cukrászati termék gyártásához használnak, minősége nagy hatással van a végtermék minőségére. A jó minőségű cukormasszánál a cél finom kristályokból álló egységes szerkezet előállítása. A hagyományos rendszerek különösen...
A jó minőségű reggeli gabonapelyhek előállítása pontos és következetes gyártási eljárást igényel. A mennyiség növekedése a minőség romlásával járhat. Egy erre a célra kifejlesztett nagy teljesítményű görgős pelyhesítő gép a...
A formázott és töltött extrudált reggeli és gyorsételek rendkívül népszerűek a fogyasztók körében, bár a megbízhatóan kiváló minőségben való gyártásuk nagy méretekben összetett és kevésbé hatékony lehet. Egy eredetileg a...
Nagy értékű összetevőkből álló kis adagok gyártását nem gazdaságos üzemi méretű termelő extruderen feldolgozni. Hasonlóan, a kutatás és fejlesztés amely nagyobb kibocsátást igényel, költséges, ha a meglévő termelő berendezés sort...
Az extrudált termékek nagyon népszerűek a reggeli gabonafélék és csipszek között. Az új ötletek kipróbálásához, tervezéséhez, kipróbálásához és vizsgálatához nagyon nem hatékony az üzemi mérető termelő berendezés használata. Egy kiemelkedő...
A palackok közepes vagy nagy sebességű rugalmas zsugorfóliázását különböző iparágakban használják. Erre szolgáll a palack zsugorfóliázó gép. Közepes vagy nagy sebességű zsugorfóliázás közvetlen alkalmazása fémdobozokon A Karlville cég SleevePro sorozatba...
Rongálást megelőző megoldás hozzáadása a termék csomagolásához bonyolult és költséges lehet. Ez a kompakt zsugorfóliázó valószínűleg az, amit ebben a tárgyban a gyártók keresnek. A felhasználó igényeihez könnyen illeszthető, olcsó...
A zsugor alagút beállítása különböző alkalmazásokhoz hosszadalmas és költséges folyamat lehet. Sokoldalú zsugorfólia alagút szabványos tartályokhoz A Karlville cég HeatPro nevű rendszere forró levegőt használ, amely kettő vagy négy független...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.