A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...
Olvasztó közepes méretű csokoládégyártásokhoz, különböző fajta csokoládék előállítására Gyártsunk különböző fajta csokoládékat közepes léptékű eljárással A Hacos cég HSK 250-500 jelű gyártmányai közepes méretű, nagyon hatékony csokoládé olvasztó tartályok speciálisan...
Folyamatos üzemű temperálógép közepes léptékű folyamatokhoz. Kezdjünk termelni költséghatékony folyamatos eljárással A Hacos cég HST-150 jelű gyártmánya automata, költséghatékony, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval, temperáló oszloppal és hűtőrendszerrel. Teljesítménye 150 kg/óra,...
Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...
Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat. Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához. Azonban, ezek rendelkezésre...
A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...
Müzliszelet vágóasztal: A ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása kisüzemek számára munka- és időigényes feladat. A keveréshez, elterítéshez és a visszahűtéshez elegendhetetlenül fontos a megfelelő hőmérsékletszabályozás. Ez komoly...
Univerzális törőelemes malom többféle törőelemmel szerelhető. A gyógyszeriparban általánosan elterjedt a csapos malom, míg a többi iparágban, élelmiszer- és vegyiparban, ásvány feldolgozásban a verőléces, turbinalapátos rotorokat alkalmazzák bordás állórészben vagy...
Laboratóriumi légsugár malom a Mohs skála szerinti maximum 3-as keménységi fokú anyagok mikronizálására, száraz szemcsés anyagokból 5 - 10 µm méretű termékek előállítására szolgál. Laboratóriumi méretben gyógyszer-készítmények értékes hatóanyagainak, finomvegyszereknek...
Félüzemi őrlőberendezés (Multi-Processing Plant): többféle őrlési mechanizmus szerint működő malmok cserélhetők a közös alapanyag és termék kezelő egységek használatával. A 10 kg/óra nagyságrendű kapacitás alkalmas K+F laboratóriumokban új termékek fejlesztésére...
Sajt reszelő gép: a tömbösített termékek reszelt, zúzott, porított vagy gyalult sajttá történő feldolgozásához több élű vágó tárcsákra van szükség, amelyek tisztán, eltömődés nélkül dolgozzák fel az alapanyagot. Bármilyen típusú...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.