A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de mindkettő miatt szükséges. Most megjelent egy új csokoládé temperáló gép, amely a legjobb minőséget tudja előállítani, miközben drasztikus...
A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál. A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...
A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...
A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget. A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...
A formázott és töltött extrudált reggeli és gyorsételek rendkívül népszerűek a fogyasztók körében, bár a megbízhatóan kiváló minőségben való gyártásuk nagy méretekben összetett és kevésbé hatékony lehet. Egy eredetileg a...
Nagy értékű összetevőkből álló kis adagok gyártását nem gazdaságos üzemi méretű termelő extruderen feldolgozni. Hasonlóan, a kutatás és fejlesztés amely nagyobb kibocsátást igényel, költséges, ha a meglévő termelő berendezés sort...
Az extrudált termékek nagyon népszerűek a reggeli gabonafélék és csipszek között. Az új ötletek kipróbálásához, tervezéséhez, kipróbálásához és vizsgálatához nagyon nem hatékony az üzemi mérető termelő berendezés használata. Egy kiemelkedő...
A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk. Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére. Temperáljuk a töltelékeket, miközben megőrizzük a minőséget A Hacos cég HB jelű gyártmánya automatikus sarzs rendszerű gép csokoládéhoz és töltelékekhez. Olvasztott csokoládéval...
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan vezérelt temperálás A Hacos cég HTF jelű gyártmányai 100, 150 és 200 kg/óra teljesítményű ipari mini temperálógépek. 35...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.