A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő...
A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...
A gyógyszeripari kutató és fejlesztő projektek a vizsgálataikhoz alkalmanként kismennyiségű minta termék előállítását igénylik. A laboratóriumi tabletta prés gépnek is mindent kell tudni, amit a termelő gépnek, kisebb méretben. Kompakt...
A nagy sebességű tabletta prés, por összenyomásával alakítják ki a tablettákat. A működésük gyors és egyszerű kell legyen, nagy teljesítmény mellett alacsony fenntartási költségekkel. A gyógyszeripari termelésben az egyedi termék...
Ahhoz, hogy megkétszerezzük egy egyoldalú tablettaprés teljesítményét, a forgóasztal alsó és felső felületének is termelőnek kell lenni. Ezek a keményen dolgozó kétoldalú tabletta prés gépek igen hasznosak robusztus felépítésük, egyszerű...
A gabonapelyhek, tépett gabonák és a forró levegővel nyújtott termékek legjobb minőségének eléréséhez az utolsó pörkölő pörkölő fázis kulcsfontosságú. A különböző gyártási adagok között a minőség fenntartásához az egyenletes pirítás...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
Infravörös forgó dobszárító A hagyományos szárítási módszerek gyakran lassúak és károsíthatják az értékes összetevőket, csökkentve a végtermék minőségét. Az új infravörös dobszárító technológia javíthatja vagy helyettesítheti a hagyományos szárítást, növelve...
Az élelmiszerek sterilizálása a hagyományos módszerekkel túl lassú és közben értékes komponensek mennek tönkre, ezáltal romlik a termék minősége. A legújabb infravörös sterilizáló technológia a hagyományos módszerekhez képest jobb ízű,...
A nagy kapacitású, konzervdobozok töltésére alkalmas gyártó sorok áteresztőképessége és hatékonysága elsőrendű szempont. A szárítási funkció mindig kritikus pont a technológiában, elsősorban a szárítást követő technológiai lépéseket figyelembe véve: úgy,...
Az élelmiszeripar területén, üveg és PET palackba történő töltéskor, gyakran tapasztalhatunk visszamaradt nedvességet, szennyeződést az palackok felületén, hőkezelés és töltés után. Ez nehézséget okozhat a technológia soron következő folyamatainál, a...
A dátum és batch sorszám konzervdobozokra történő nyomtatása megkívánja a szennyeződés és nedvesség mentes felületet, ellenkező esetben a nyomtatás nem lesz tökéletes. A szárítási és portalanítási folyamathoz általában két önálló...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.