Technológiák az élelmiszeripar számára

A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.

Tovább...
40 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Gyors koncentrátum gyártási technológia

Gyors koncentrátum gyártási technológia

Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Könnyen kezelhető feldolgozó berendezés szószok, krémek, pástétomok hőkezelésére

Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli a termék...

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Multifunkcionális élelmiszeripari főzőberendezések különböző állagú készételek gyártásához

Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően az automatizálásnak,...

Sokoldalú pasztörizáló csomagolt élelmiszerekhez

Sokoldalú pasztörizáló csomagolt élelmiszerekhez

Az élelmiszeripari sterilizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a berendezés...

Autokláv Doypack (talpas) tasakokhoz

Autokláv Doypack (talpas) tasakokhoz

Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Autokláv ételkonzervekhez

Autokláv ételkonzervekhez

A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Higiénikus csokoládé hűtőalagút

Változtatható, csokoládék, csokoládé bevonatú és krémes termékek széles tartományának pontosan vezérelt hűtésére alkalmas berendezés, amelyet megbízhatónak, könnyen tisztíthatónak és karbantarthatónak, a felhasználó igényeihez rugalmasan illeszkedőnek terveztek. Rugalmas, nagy teljesítményű, higiénikus...

Kisméretű csokoládébevonó

Kisméretű csokoládébevonó

Amikor kis léptékű termelési környezetben a legjobb minőségű bevonásra van szükség, kiderül, hogy jó minőségű bevonók hagyományosan csak nagy termelési volumenekhez készülnek, amelyek túl költségesek és nem praktikusak kis méretben...

Csokoládé temperáló és bevonó gép

Csokoládé temperáló és bevonó gép

Ha a jelenlegi bevonó megoldásunk túl költséges, csökkentenünk kell az üzemelési költségeket és növelni a bevonás rugalmasságát anélkül, hogy a minőséget illetően megalkudnánk. A legújabb kombinált temperáló és bevonó gép...

Teljesen automata szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

Teljesen automata szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...

Színváltoztató rendszer extrudált gabonafélékhez

Színváltoztató rendszer extrudált gabonafélékhez

Az extrudált gabona termékeknél hagyományos módon végrehajtott szín változtatás költséges és időt pazarló leállással jár az egyes menetek között. Egy a kettős csigával működő extruderhez erre a célra kialakított szín...

  • ELŐZŐ
  • MEGMUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.

Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.