A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...
Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...
Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...
Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de mindkettő miatt szükséges. Most megjelent egy új csokoládé temperáló gép, amely a legjobb minőséget tudja előállítani, miközben drasztikus...
Nagyobb méretű csokoládégyártáshoz, bevonás vagy temperálás után folyamatos eljárásban használatos a hűtőszalag. Kezdjünk nagyobb léptékben hűteni A Hacos cég CHILL CYCLOP jelű gyártmánya egy hűtőszalag, amely a CYCLOP gépekhez kapcsolható....
Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése A Hacos cég EBELT jelű terméke csokoládétermékekhez való hűtőszalag. Ez a hűtőalagút használható HE és ROBY típusú bevonókhoz és letöltő...
Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére. Temperáljuk a töltelékeket, miközben megőrizzük a minőséget A Hacos cég HB jelű gyártmánya automatikus sarzs rendszerű gép csokoládéhoz és töltelékekhez. Olvasztott csokoládéval...
Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan vezérelt temperálás A Hacos cég HTF jelű gyártmányai 100, 150 és 200 kg/óra teljesítményű ipari mini temperálógépek. 35...
Sarzs rendszerű automatikus temperálógép közepes léptékű termeléshez Temperáljunk energiahatékony eljárással A Hacos cég HMT jelű gyártmánya szakaszos üzemű automatikus temperálógép, amely használható, mint kézi kerekes gép, de fel van szerelve...
Olvasztó közepes méretű csokoládégyártásokhoz, különböző fajta csokoládék előállítására Gyártsunk különböző fajta csokoládékat közepes léptékű eljárással A Hacos cég HSK 250-500 jelű gyártmányai közepes méretű, nagyon hatékony csokoládé olvasztó tartályok speciálisan...
Folyamatos üzemű temperálógép közepes léptékű folyamatokhoz. Kezdjünk termelni költséghatékony folyamatos eljárással A Hacos cég HST-150 jelű gyártmánya automata, költséghatékony, folyamatos üzemű temperálógép szivattyúval, temperáló oszloppal és hűtőrendszerrel. Teljesítménye 150 kg/óra,...
Egyszeri letöltésű formák és csokoládétömbök hűtésére használatos. Hűtsünk kis alapterületen nagy átbocsátással A Hacos cég KT jelű gyártmánya függőleges hűtőtorony csokoládéöntvényekhez, amely különböző méretekhez és különböző teljesítménnyel alkalmazható. Rendszerint ott...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.