A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...
A műanyag, vagy laminált tubusokat töltő laboratóriumok és kis gyártási kapacitású termelőüzemek jellemzően különböző gépeket használnak a tubusok lezárásához. Ezek a gyártók alkalmaznak egy lezáró eszközt, csővágót a felesleges cső...
Fémtubus záró gép: A terméket fém tubusban kiszerelő üzemben kis gyártási tételek esetén a megtöltött tubus nyitott végét felcsavarással és préseléssel zárják le. Egyes gyártók rendszerint ennél a műveletnél helyeznek...
Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...
Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...
Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...
A pontos összetételű és homogén pépek előállítása fontos első lépés sok cukrászati eljárásnál. A hagyományos térfogat alapú mérő eszközök tévedhetnek a hőmérséklet, nedvesség és sűrűség változatok következtében, egyenetlenségekhez és minőségromláshoz...
A karamell termékek gyártása pontos és következetes főzést igényel, és az eszköz kiválasztását gondosan a termék típusához és minőségéhez kel igazítani. A hagyományos karamell főző gép -ek rugalmatlanok lehetnek, amikor...
A granola alapú receptek összetevőinek gondos kezelése biztosítja az optimális minőséget. A különlegesen kialakított granola keverő használata a kiinduló pont a gyártósorban, amely biztosítja a tökéletes keverést, javítja a minőséget...
A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk. Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
A palackok közepes vagy nagy sebességű rugalmas zsugorfóliázását különböző iparágakban használják. Erre szolgáll a palack zsugorfóliázó gép. Közepes vagy nagy sebességű zsugorfóliázás közvetlen alkalmazása fémdobozokon A Karlville cég SleevePro sorozatba...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.