A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...Felső beépítésű diszpergáló gép: Az IKA szakaszos diszpergálók olyan alkalmazásokhoz használatosak, ahol a hagyományos keverés nem elegendő, például emulziók és szuszpenziók előállításához. Amit egy keverő nem tud több óra alatt...
A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A csokoládé bevonó lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét....
Egy automata, folyékony csokoládé formába való töltésére vagy felület díszítésére használható csokoládé letöltő, amely a legkorszerűbb szervo technológiát alkalmazza. Nagy pontosság, a szervo technológiának köszönhetően A Hacos cég MIDRES-9 jelű...
Az egylövetű letöltő technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 2D-s funkciójával. A letöltéstől egyenesen a hűtés lépéséhez A Hacos cég MINOS-10 2D jelű...
Az Egylövetű letöltő 3d technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9...
A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő...
A fagyasztva szárítás összetett és időigényes eljárás, amelynek során fenntartható a termék minősége, magas higiéniai szintet követelő, érzékeny és költséges folyamat. Egy kis méretű fagyasztva szárító, amelyet termékfejlesztési és méretnövelési...
A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...
Amikor prémium minőségű félkész termékek, szószok, ízesítők, pürék koncentrátumainak gyártásáról beszélünk, a koncentráció-készítés kiemelt fontosságú feladat. Ezek a folyamatok tradicionálisan sok időt vesznek igénybe, lassítva ezzel a gyártást és csökkentve...
Prémium minőségű gasztronómiai szószok, krémek gyártásához, laboratóriumi gyártmány fejlesztéséhez feltétlenül szükség van egy teljesen automatizált, kombinált krém hőkezelő berendezésre, mely felgyorsítja a hőkezelés sebességét, lerövidíti a termelés idejét és növeli...
Az élelmiszeriparban a készételek gyártásának, új receptek kidolgozásának hatékonysága a gyors hőkezelési folyamatok fejlesztésével és azok automatizálásával növelhető. A magas elvárásokat kielégítő élelmiszeripari főző berendezések kiváló minőségű terméket produkálnak, köszönhetően...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.