A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő...
A fagyasztva szárítás összetett és időigényes eljárás, amelynek során fenntartható a termék minősége, magas higiéniai szintet követelő, érzékeny és költséges folyamat. Egy kis méretű fagyasztva szárító, amelyet termékfejlesztési és méretnövelési...
A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...
Az extrudált reggeli gabonafélék népszerű és jövedelmező termékek. Azokban az esetekben, amikor kiemelkedő minőségre és nagy teljesítményre van szükség egy, előkezelés nagyon jótékony hatású lehet, lecsökkentve a főzési időt és...
Müzliszelet főző: A prémium minőségű, ízgazdag, ropogós müzliszeletek, grillázs szeletek és hasonló termékek gyártása elsősorban a gondos, egyenletes főzésen múlik. A kis adagok gyártása, a kézi keverés, a manuális hőmérsékletvezérlés...
Lineáris szita: A por leválasztása és a magok osztályozása fontos lépése a kiváló minőségű szeletelt, darált vagy őrölt, aprított alapanyagok előállításának. A kisüzemi gyártás során fontos, hogy többféle terméket dolgozhassanak...
A VTA többfokozatú filmbepárló egysége ideális a termékfejlesztésre, vagy a félüzemi-méretű termelésre. A berendezésben elsősorban magas forráspontú, hőre érzékeny és nagy viszkozitású anyagok kis mennyiségeinek feldolgozására van lehetőség. A sor...
Ipari főzőedény: a kis- és közepes méretű élelmiszeripari üzemekben az idő, a tér és a munkaerő gazdaságos felhasználása kritikus kérdés, a termék minőségének, valamint a kapacitás megtartása mellett. Automatikus főzés...
Cikk-cakk osztályozó: a cikk-cakk osztályozó gravitációs elven működik, ami éles szétválasztásra képes a 0,3 - 10 mm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint az élelmiszeriparban és az ásványiparban az...
Laboratóriumi cikk-cakk osztályozó: egy felfelé áramlású osztályozó, ami különböző anyagokat választ szét, bármilyen pontossággal a 100 µm - 6000 µm tartományban. Széles körben használják különböző iparágakban, mint homok vagy kavics eltávolítása...
Filmbepárló: a kapart falú filmbepárlókkal a forrási hőmérséklet jelentős csökkenése érhető el, a berendezésben uralkodó, légkörinél alacsonyabb nyomásnak köszönhetően. Ez egy folyamatos eljárás, nagyon rövid tartózkodási idővel. Válassza szét a...
Laboratóriumi lepárló: egy laboratóriumi, több-fokozatú bepárló, ami összevonja a vékonyréteges és a rövidutas desztilláló technikákat, lehetőséget ad a magas forráspontú, hőmérsékletre érzékeny és magas viszkozitású termékek szétválasztására, mindössze kis mennyiségű...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.