A Holimex Kft. partnereinek nem csak egyedi berendezéseket, hanem komplett gyártósorokat, technológiai megoldásokat, akár kulcsátadásra kész üzemeket kínál. Arra törekszünk, hogy a vevoi igényeket mindjobban megismerve közösen dolgozzuk ki a legjobb megoldást, nagy hangsúlyt fektetve az úgynevezett after sales szervízre is.
Tovább...A fagyasztva szárítás lehet nehézkes és költséges folyamat. Tápszerek gyártása esetén lényeges, hogy a termék stabil, koncentrált és hosszú lejárati idejű legyen. Szükség van olyan fagyasztva szárító gépekre, amelyeknek elegendő...
A fagyasztva szárítás összetett és időigényes eljárás, amelynek során fenntartható a termék minősége, magas higiéniai szintet követelő, érzékeny és költséges folyamat. Egy kis méretű fagyasztva szárító, amelyet termékfejlesztési és méretnövelési...
A tápszerek és étrend kiegészítők többnyire érzékenyek, védeni kel őket a külső hatásoktól, mint a hőmérséklet-ingadozás, az oxigén és a fény. A termelés méretnövelésekor a paraméterek, mint az áramlási sebesség,...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására. A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...
Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...
A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kolloid malom: rendkívül finom emulziók és magas minőségű diszperziók készítéséhez gyakran választanak nagynyomású homogenizálókat. Ezek a gépek lökéshullámot használnak a rendkívül finom szemcsék nagyon egyenletes eloszlásának létrehozásához. Azonban, ezek rendelkezésre...
Korund - tárcsás malom: viszkózus folyadékok vagy paszták, nedves őrlemények, olajos magvakat, mint földimogyoró vaj, mustár és kenőanyagok tartalmazó anyagok nedves őrlése sikeresen elvégezhető forgó korund tárcsákat tartalmazó malmokban. Ezeket...
A porcukor széleskörűen alapvető összetevője a sütödék, édesipari üzemek, cukrászdák termékeinek. A kisüzemek őrölt porcukrot vásárolnak, ez pluszköltséget és tárolási szükségletet jelent a gyártás során. Egy, a kifejezetten kisüzemi célokra...
Kisüzemi szeletelőgép: Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A hagyományos...
Az élelmiszeripar területén a gyártó berendezéseken kívül csomagoló-, anyagtovábbító-, és minoség ellenorzo gépeket kínálunk. Cégünk legfiatalabb szegmense az élelmiszeriparon belül az édesipar, melynél a csokoládégyártás egységei, sütoipari gépek kapnak nagy szerepet. Új területünk a kávépörkölés világa, melyben a pörkölokön kívül az egyéb kiszolgáló egységeket is forgalmazzuk.
Gépbeszállítói partnereinkkel szorosan együttmuködve ötvözzük a nemzetközi tapasztalataikat a helyi lehetoségekkel, ezzel nyújtva vevoink számára a legjobbat.