Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
42 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Kézi tubuszáró

Kézi tubuszáró

A műanyag, vagy laminált tubusokat töltő laboratóriumok és kis gyártási kapacitású termelőüzemek jellemzően különböző gépeket használnak a tubusok lezárásához. Ezek a gyártók alkalmaznak egy lezáró eszközt, csővágót a felesleges cső...

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép: A terméket fém tubusban kiszerelő üzemben kis gyártási tételek esetén a megtöltött tubus nyitott végét felcsavarással és préseléssel zárják le.  Egyes gyártók rendszerint ennél a műveletnél helyeznek...

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

Csomagolt élelmiszer pasztörizáló gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az csomagolt élelmiszer pasztörizáló és főző autoklávok sok termelőüzem meghatározó berendezései. Hagyományosan egyféle működésre képesek, és egy termék gyártásához kapcsolódnak. Több terméket előállító gyártósor esetén ez azt jelentheti, hogy a...

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

Doypack tasak sterilizáló autokláv (talpas tasakhoz)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az önmagában megálló Doypack és más hasonló tasakok nagyon népszerűek folyadékok, mint levesek és mártások csomagolására.  A hagyományos sterilizáló technikák túl durvák lehetnek ezekhez a termékekhez, amelyekhez inkább hosszabb, kíméletesebb...

Ételkonzerv autokláv

Ételkonzerv autokláv

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A fémdobozban, tasakban vagy más tartályban történő főzés és lezárás nagyon népszerű eljárás az íz megőrzése és a tárolhatóság tartamának kiterjesztése érdekében, nagyon sok terméknél. Bébiételektől kezdve tejtermékeken és készételeken...

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Gőz sterilező élelmiszertasakokhoz

Az alumínium fóliás tasakok és műanyag tartályok egyre kedveltebb csomagolási megoldások sok készétel, húsipari termék és egyéb élelmiszerek kiszerelésénél. A hagyományos autoklávokat, amelyeket merev tartályokhoz terveztek csak nagyon rossz hatékonysággal...

Csokoládé temperáló gép - enegiatakarékos kivitel

Csokoládé temperáló gép - enegiatakarékos kivitel

Az energiafogyasztás csökkentése egyrészt a növekvő energia árak, másrészt a környezetvédelem, de mindkettő miatt szükséges. Most megjelent egy új csokoládé temperáló gép, amely a legjobb minőséget tudja előállítani, miközben drasztikus...

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...

Szakaszos temperálógép csokoládéhoz és töltelékekhez

Szakaszos temperálógép csokoládéhoz és töltelékekhez

Ideális csokoládéalapú töltelékek és ízesített csokoládé adagok készítésére. Temperáljuk a töltelékeket, miközben megőrizzük a minőséget A Hacos cég HB jelű gyártmánya automatikus sarzs rendszerű gép csokoládéhoz és töltelékekhez. Olvasztott csokoládéval...

Ipari mini temperálógép

Ipari mini temperálógép

Főleg bevonók töltésére, kis letöltők és díszítőrendszerek számára használatos Kis léptékű, professzionálisan vezérelt temperálás A Hacos cég HTF jelű gyártmányai 100, 150 és 200 kg/óra teljesítményű ipari mini temperálógépek.  35...

Szakaszos üzemű automata temperálógép

Szakaszos üzemű automata temperálógép

Sarzs rendszerű automatikus temperálógép közepes léptékű termeléshez Temperáljunk energiahatékony eljárással A Hacos cég HMT jelű gyártmánya szakaszos üzemű automatikus temperálógép, amely használható, mint kézi kerekes gép, de fel van szerelve...

Közepes méretű olvasztótartályok

Közepes méretű olvasztótartályok

Olvasztó közepes méretű csokoládégyártásokhoz, különböző fajta csokoládék előállítására Gyártsunk különböző fajta csokoládékat közepes léptékű eljárással A Hacos cég HSK 250-500 jelű gyártmányai közepes méretű, nagyon hatékony csokoládé olvasztó tartályok speciálisan...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.