Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
59 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Szalagos rejektor rendszerek

Szalagos rejektor rendszerek

A szalagos rejektor rendszer -ek területén az Anritsu több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik, az ellenőrző és érzékelő berendezések tervezése és gyártása terén a legjobb megoldásokat kínálja ügyfeleink igényeinek megfelelően....

Kombinált ellenőrző mérleg

Kombinált ellenőrző mérleg

A kombinált ellenőrző mérleg és fémdetektor rendszer teljes termékcsaládját kínálja, akár kompakt méretben összeépítve is. A szalagos ellenőrző mérleg -ek létfontosságú szerepet játszanak az élelmiszer- és gyógyszergyártásban, mivel biztosítják a...

Tejipari röntgen detektor

Tejipari röntgen detektor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]A tejipari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Röntgen detektor csomagolt termékekhez

Röntgen detektor csomagolt termékekhez

Az röntgen detektor csomagolt termékekhez elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A mai fogyasztók minden eddiginél nagyobb...

Ipari röntgen detektor

Ipari röntgen detektor

Az ipari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Húsipari röntgen detektor

Húsipari röntgen detektor

A húsipari röntgen detektor képes kimutatni a szennyeződéseket pl: csirkemellből, csirkehúsból, virsliből, nugetts -ből, darált húsból, szalonnából, halakból, de a sor még hosszan folytatható lenne. Elsősorban a különböző termékekben lévő...

Élelmiszeripari röntgen detektor

Élelmiszeripari röntgen detektor

Az élelmiszeripari röntgen detektor elsősorban a különböző termékekben lévő szennyezőanyag észlelésére szolgál, de nemcsak a szennyeződések észlelését, hanem a termékellenőrzést is lehetővé teszi. A termékek ellenőrizhetők a hiányzó termék, a...

Csokoládé bevonó - tempráló géphez

Csokoládé bevonó - tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A csokoládé bevonó lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét....

NINCS KÉP

Csokoládé letöltő szervo hajtással

Egy automata, folyékony csokoládé formába való töltésére vagy felület díszítésére használható csokoládé letöltő, amely a legkorszerűbb szervo technológiát alkalmazza. Nagy pontosság, a szervo technológiának köszönhetően A Hacos cég MIDRES-9 jelű...

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Az egylövetű letöltő technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 2D-s funkciójával. A letöltéstől egyenesen a hűtés lépéséhez A Hacos cég MINOS-10 2D jelű...

Egylövetű letöltő 3D mozgatással

Egylövetű letöltő 3D mozgatással

Az Egylövetű letöltő 3d technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9...

Szivárgás ellenőrző gép (zsákhoz, zacskóhoz)

Szivárgás ellenőrző gép (zsákhoz, zacskóhoz)

Egy zárt és megfelelően tömített csomagolás megvédi a terméket a töréstől, kiszáradástól és megromlástól. Hogy szavatoljuk a termék biztonságát és megbízhatóságát a fogyasztó számára, a csomagolási eljárásnak tökéletesnek kell lennie....

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.