Őrlés | Berendezések és eszközök | Élelmiszeripar

Az élelmiszer feldolgozás során alkalmazott méretcsökkentési műveleteket, mint pl. az aprítás, őrlés, darálás, granulálás, reszelés, szeletelés és kockázás, szemcseméret csökkentésnek nevezik. A megfelelő berendezések kiválasztását meghatározó fő tényezők közé tartozik a termék jellege, a kívánt részecskeméret eloszlás és a gyártási kapacitás. A holimex.hu-n könnyű hozzáférést biztosítunk az élelmiszer szemcseméret csökkentési megoldások széles választékához. Itt találhat leírást csokoládé és kávédaráló berendezésekről, liszt előállítására szolgáló malmokról búzából, vagy egyéb gabonafélékből, valamint élelmiszerporok, paszták előállítására szolgáló őrlőberendezésekről, szeletelőkről, reszelőkről és granulátorokról.

Tovább...
45 megoldást találtunk az Ön keresési feltételei alapján.
  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Folyadék töltő és kupakzáró

Folyadék töltő és kupakzáró

A külön töltő és kupakoló állomást működtető gyártók alacsony átbocsátási teljesítménnyel kell hogy számoljanak a megnövekedett működési ciklusidők miatt. Ráadásul, ha többféle terméket, mint például folyadékokat, olajokat, krémeket, kenőcsöket is...

Csokoládé bevonó - tempráló géphez

Csokoládé bevonó - tempráló géphez

A cukrászati iparban magvak, jégkrém, karamella, kekszek és sütemények csokoládéval való bevonására használják. A csokoládé bevonó lényegében a kézi bemerítés mechanizált változata. A csokoládé bevonat meghosszabbítja a készítmények lejárati idejét....

NINCS KÉP

Csokoládé letöltő szervo hajtással

Egy automata, folyékony csokoládé formába való töltésére vagy felület díszítésére használható csokoládé letöltő, amely a legkorszerűbb szervo technológiát alkalmazza. Nagy pontosság, a szervo technológiának köszönhetően A Hacos cég MIDRES-9 jelű...

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Egylövetű letöltő, 2D-s mozgatással

Az egylövetű letöltő technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 2D-s funkciójával. A letöltéstől egyenesen a hűtés lépéséhez A Hacos cég MINOS-10 2D jelű...

Egylövetű letöltő 3D mozgatással

Egylövetű letöltő 3D mozgatással

Az Egylövetű letöltő 3d technológia a formába történő szinkronizált töltésen és héj képzésen alapul, kialakítható a csövezés 3D-s funkciójával. A legsokoldalúbb gép, a modern csokoládégyártók számára A Hacos cég MINOS-9...

Egyfejes kupakzáró gép

Egyfejes kupakzáró gép

Az akár 30 liter űrtartalmú palackok kupakkal történő lezárásához, kisebb gyártási kapacitás esetén, nagy pontosságú, robusztus és rugalmas egyfejes kupakzáró gépre van szükség. Az ital- és vegyiparban használt kupakzáró berendezéseknek...

Többfejes kupakzáró gép

Többfejes kupakzáró gép

Az akár 2,5 literes palackok önálló lezárásához robusztus és rugalmas gépre van szükség, nagy sebességgel és pontossággal. Az italgyártásnál és vegyiparban használt palack kupakzáróknak megbízhatónak és gyorsnak kell lenniük, és...

Töltő- és kupakzáró gép

Töltő- és kupakzáró gép

Az élelmiszeripari, vegyipari és kozmetikai iparban számos esetben létfontosságú a gyors, pontos és megbízható töltő- és kupakzáró megoldás, amely sokféle folyadékot képes kezelni, beleértve a nagy viszkozitású és habzó termékeket...

Monoblokk folyadéktöltő gép

Monoblokk folyadéktöltő gép

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Az élelmiszeripar, vegyipar és kozmetikai ipar palackjainak és flakonjainak különálló gépekkel történő feltöltése és lezárása drága és nem hatékony. Jobb megoldás egy kombinált monoblokk folyadéktöltő és kupakzáró gép, amely helyet...

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen...

Extrudált gabona színező

Extrudált gabona színező

Az extrudált gabona termékeknél hagyományos módon végrehajtott szín változtatás költséges és időt pazarló leállással jár az egyes menetek között. Egy a kettős csigával működő extrudált gabona színező erre a célra...

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép...

  • ELŐZŐ
  • MUTAT OLDALANKÉNT
  • KÖVETKEZŐ
Még nem biztos abban, mit keres?
Hívjon fel bennünket, és ismertesse meg eljárását velünk! Minden gyártási kihívás más és más. Ha mi magunk nem tudunk Önnek segíteni, segítünk Önnek megtalálni a partnert, aki tud.

Őrlési technológia csokoládé, kávé és egyéb élelmiszerekhez

A megfelelő őrlő berendezést keresi? Különféle speciális őrlő berendezések széles választékát kínáljuk igényeinek megfelelően.

A csokoládéipar számára kínált gépek közé tartoznak a kakaómassza őrlés, a két hengeres csokoládémassza előfinomító hengerszék, a három és az öt hengeres hengerszékek, a hűtött kivitelű bevonó massza és csokoládé keverők, golyósmalmok. Itt találhatók a függőleges és vízszintes golyósmalmok a csokoládéfinomításhoz és a kakaó bab pörkölést, darálást követő winnowing művelet, rostálással. Megtalálhatók továbbá a szakaszos és a folyamatos csokoládé gyártósorok 200 kg-os kapacitástól kezdődően. Tekintse meg a kávé feldolgozással kapcsolatos eszközeinket, mint pl. kávébab őrlőt az ipar vagy boltok számára, hengerszékeket, kalapácsos darálókat és kőmalmokat.

A speciális őrlő berendezésekhez tartozik a korund tárcsás malom, nagyon finom csapos malom, a nedves és viszkózus alapanyagok őrléséhez, szemcseméretének csökkentéséhez, olajos és zsíros termékekhez, kolloid malmok az ultra finomságú emulziók előállításához, légosztályozók vagy légsugármalmok az ultra finom őrléshez, és kalapácsos malmok az aprításhoz és zúzáshoz.

Bemutatjuk az élelmiszer őrlő eszközünket cukorhoz, (gyógy)növényekhez és fűszerekhez. Keverőket és dagasztókat a cukor alapú receptekhez, az olajos magokhoz, és vágó (szeletelő) berendezéseket, például zöldségekhez, vagy sajtokhoz.  

Célunk, hogy ügyfeleinket a legjobb élelmiszer őrlési tanácsokkal lássuk el. Mérnökeink segítik a végtermék higiéniájának és minőségének növelésével, valamint a gyártósorok hatékonyságával az élelmiszer előállítás folyamatát. Szorosan együttműködünk egy kiválasztott principálisokból álló nemzetközi hálózattal és biztosítjuk mérnökeink számára a legújabb ipari őrlési technológiák ismeretét. Kizárólag a partnereink által forgalmazott berendezések válogatott kínálatát tüntetjük fel oldalunkon.  Ha további információkra vagy segítségre van szüksége, lépjen velünk kapcsolatba, készséggel állunk rendelkezésére.