Vízszintes, nyomásos tányéros-szűrő

Vízszintes nyomásos tányéros-szűrő: számos iparágban alapvető fontosságú a magas szennyezőanyag terhelésű folyadékok megbízható és alacsony karbantartást igénylő szűrése. Vegyszerektől az energiatermelésen keresztül az étolajig, a termék minősége gyakran függ egy hatékony szűrési eljárástól.

Szűrőkazetta robusztus kialakítással, kiváló szűrőpogácsa stabilitással és minimális nyomáseséssel

Parker Twin Filter, vízszintes, nyomásos tányéros szűrői egy sorozat vízszintesen elhelyezett szűrőtányért tartalmaznak egy vízszintes tartályban. A tányérok, az alkalmazáshoz testreszabott szűrőközeget tartalmaznak. Amint a szennyezett folyadék átáramlik a szűrőközegen, a tányérokon, a kivezető nyílás irányában, a szilárd anyag a közegen marad a képződő szűrőpogácsa formájában, amit időközönként el kell távolítani. A szűrőtányérok robusztus, 5-réteges huzalhálóból készülnek. A szűrőegységeket szakaszos vagy folyamatos szűrési eljárásokhoz tervezték, és testreszabottak az egyes felhasználói alkalmazásokhoz.

A vízszintes nyomásos tányéros-szűrő előnyei

  • Szabványos, karimás csatlakozók, DIN vagy ANSI szabványok szerint.
  • Számos, nyomástartó edényekre érvényes előírás szerint tervezve és bevizsgálva.
  • Szerkezeti anyagok, áteresztőképesség és szűrőközeg testreszabása rendelkezésre áll.
  • Kiváló szűrőpogácsa leürítés és visszanyerés teszik lehetővé az egyszerű tisztítást és az alacsony karbantartási igényt.
  • Alacsony nyomásesés.

Parker Twin Filter (http://www.twinfilter.com/), a leveles és tányéros szűrők vezető gyártója a feldolgozó ipar számára.