Vezetőképesség-mérő szenzor - Egyszer használatos

Vezetőképesség-mérő szenzor: a biotechnológiai gyógyszergyártó vállalatok növekvő számban keresik az egyszer használatos eszközöket, hogy növeljék a hatékonyságukat, a berendezéseket sokoldalúbban ki tudják használni, és hogy csökkentsék a keresztszennyezések kockázatát. Manapság a vevők a szenzortechnológiában is élvezhetik az eldobható eszközök nyújtotta kényelmet.

Pontos vezetőképesség és hőmérséklet érzékelés egy előre programozott, könnyen üzembe helyezhető, eldobható eszközzel

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A cég SciCon rendszere egy egyszer használatos hőmérséklet és vezetőképesség érzékelő szenzor, ami könnyen használható, előre kalibrált és azonnal telepíthető a meglévő biotechnológiai folyamatba. A szenzorokat vonalkóddal látják el a követhetőség megkönnyítése érdekében. Az eszköz méréstartománya 1 uS/cm-től 200 mS/cm-ig terjed, +/- 2,5 mS-es pontossággal az egész mérési tartományban. A hőmérsékletet a 4 – 50 °C-os tartományban képes érzékelni, +/- 0,5 °C-os pontossággal. Az eszközök ötféle méretben kaphatóak, így alkalmazhatóak 1 – 60 l/min-es áramlási sebességek tartományában. A szenzorok kompatibilisek a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal, mint a NaOH-os, NaCl-os, formaldehides kezelések, autoklávozás, gamma-radiáció. A Scilog rengeteg tapasztalattal rendelkezik az egyszer használatos szenzorok terén, és ezek széleskörűen alkalmazhatóak a különböző bio-gyógyszergyártási folyamatokban. Ezen kívül integrálhatóak a SciCon monitorral, amivel egyedülálló monitorozás és automata adatgyűjtés valósítható meg, a SciDoc szoftver segítéségével.

A vezetőképesség-mérő szenzor előnyei

  • Alacsony árú, egyszer használatos szenzor
  • Előre kalibrált és azonnal használható
  • Kompatibilis a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal
  • Vezetőképesség érzékelés az 1 uS/cm – 200 mS/cm-es tartományban

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.

Filenév Filetípus Fileméret
Scilog SciCon Brochure.pdf application/pdf 0.63 MB