Üzemi diódaráló - diófélékhez

Sok édesipari és sütőipari gyártó elvárása, hogy az olyan hozzátevők, mind diófélék, sütimorzsák, csokidarabok, és egyéb szilárd darálékok adalékokolása egységes technológiával kivitelezhető legyen. Egy modern üzemi diódaráló nyújtotta minőségnek folyamatosan fenntarthatónak kell lennie az adalékok széles skáláján: pörkölt diófélék, mandula, amerikai mogyoró, török mogyoró, dió stb., továbbá egyéb szórások: csoki, nugát, kekszmorzsa és hasonló adalékok. Ezt az ízhatások és egyéb minőségi jellemzők megőrzése mellett kell biztosítani.

Precíz és tartós daráló berendezés szilárd termékek finom darálásra, akár a púderfinomságig

A MIA Food Tech „Crick-Crock Grinder” daráló berendezését kifejezetten a pörkölt diófélék (mandula, amerikai mogyoró, török mogyoró stb.), és egyéb szilárd adalékok, úgymint csokidarabok, nugát, kekszmorzsa hatékony darálására tervezték.

A tervezésnél kifejezetten a kisüzemi igényeket tartották szem előtt. A CCG széles teljesítmény tartományban elérhető, különböző kapacitásoknak és a darálmány kívánt szemcseméretének megfelelően. A CCG berendezés olyan forgókésekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a gyors termékváltást és könnyű tisztítást. Az összes alkotóelem rozsdamentes acélból készült, a hosszú élettartam és az élelmiszeripari tisztíthatóság érdekében. A kapacitás: 70-100 kg/h, a kívánt darálási finomságtól függően.

A forgókések egységes, egyenletes részecskeméretet biztosítanak, így az összetevőket minimális hőhatás éri, ez biztosítja, hogy az eljárás során az íz- és aromaanyagok megőrződjenek.

A gépkezelői munkabiztonságot fix korlátok garantálják, a bemeneti garatnál, illetve a kitároló csúszdánál. A részecskeméret beállítása egyszerűen elvégezhető a termelés során egy külső tekerőgomb segítségével, anélkül, hogy a berendezést meg kelljen állítani, vagy a kezelőnek mozgó alkatrészekkel kellene foglalkoznia.

Üzemi diódaráló előnyei:

  • A berendezés 2-, 3- illetve 4-késes verzióban készül, így a konkrét feladatnak leginkább megfelelő típust lehet kiválasztani.
  • Az egyenletes, egységes részecskeméret biztosítja a végtermék folyamatosan garantálható jó minőségét
  • Egyszerű működtetés, tisztíthatóság és termékváltás
  • A gyártás során történő beállítások könnyen elvégezhetők
  • Az alkalmazható alapanyagok széles választéka
https://www.youtube.com/watch?v=XP8UYfUe96Q

MIA Food Tech ( www.miaft.com) manufactures small and medium scale equipment for dragées, сereal bars, nuts and nougat.