Tömör felépítésű granuláló, darabolható anyagokhoz

Tömör felépítésű granuláló: amikor műanyagokkal, fóliával és más, darabolható termékekkel dolgozik, előnyt jelenthet egy testreszabott granuláló.

Költséghatékony granulálás, vonzó áron

A Hosokawa Alpine CL Compact granulálójának elsődleges felhasználási területe a vágható anyagok feldolgozása. A berendezés integrálja az összes olyan technológiát, amely szükséges a műanyagok költséghatékony feldolgozásához. A fejlesztés célja egy univerzális granuláló volt. Ennek köszönhetően a tervezés során egy modern, felhasználó-központú berendezést alakítottak ki, ami alkalmas kiinduló pontja lehet egy személyre szabott rendszernek. A berendezés általánosan használható különböző típusú és alakú, műanyagok és műanyag fóliák, valamint egyéb, darabolható termékek feldolgozására. Ezt testre szabhatóságának köszönheti.

A technológia alapja a berendezésben ferdén elhelyezett, vágó-rotor, ami garantálja az optimális anyagbevitelt, a magas áteresztőképességet, és így a gazdaságos üzemeltetést.

A jellemzően feldolgozható anyagok: PVC, Nylon, HDPE, LDPE, PP, ABS, PET, PC– TPU, PS, réz, rézhuzal, kábelek és sok, másféle anyag.

A tömör felépítésű granuláló előnyei

  • Keresztirányú vágó-rotor garantálja az optimális anyag-bevitelt és -eloszlást.
  • Mindenféle műanyag költség-hatékony aprítása.
  • Felhasználó-orientált berendezés.
  • Csökkentett energia-felhasználás.
  • Könnyű és gyors tisztítás

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.