Többfejes kupakzáró gép

Az akár 2,5 literes palackok önálló lezárásához robusztus és rugalmas gépre van szükség, nagy sebességgel és pontossággal. Az italgyártásnál és vegyiparban használt palack kupakzáróknak megbízhatónak és gyorsnak kell lenniük, és a maximális rugalmasság érdekében képesnek kell lenniük a kupak típusok széles skálájának kezelésére is, amelyre kiválóan alkalmas a többfejes kupakzáró gép.

Automatizált, önálló működésű többfejű kupakoló

Az EFM Machinery többfejű kupakzáró gépei maximális rugalmasságot és lenyűgöző teljesítményt nyújtanak. Ezek a rozsdamentes elemekből felépülő gépek Siemens PLC-vel és teljes érintőképernyős vezérléssel rendelkeznek a pontosság és a könnyű kezelhetőség érdekében. A kiváló minőségű gyártók szabványosított alkatrészeinek használata növeli a berendezés élettartamát és csökkenti a karbantartások okozta leállások idejét. A gravitációs elvű kupak adagoló és a mágneses nyomatékfej magas szintű megbízhatóságot nyújt.

A berendezés képes a kupakok széles választékának kezelésére, ideértve a csavaros kupakokat, nyomászáró és a „press-on” zárófedeleket is. Az EFM többfejű kupakológépei kiviteltől függően, óránként 4000 palacktól akár 9000 palackig képesek működni a 8 fejes egységnek köszönhetően.

A rugalmas lehetőségek közé tartozik a csavaros betáplálás, második kupak válogató a rendkívül gyors termék váltásokhoz, a nyomatékellenőrzés és a „Detect and Reject” rendszer a zárás ellenőrzéséhez. Az egységek opcionálisan távoli gyártói támogatási csomaggal is kaphatók.

Többfejes kupakzáró előnyök:

  • Zárókupakok széles skálájához alkalmazható
  • Akár 9000 db/óra kapacitás
  • Kiváló minőségű, szabványosított alkatrészek (pl.: Siemens, Festo, Stick stb.), a hosszú élettartam és a magas teljesítmény érdekében
  • Opcionális távoli gyártói támogatási csomag

 

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.