Többcélú fagyasztva szárító

Többcélú fagyasztva szárító: egy több-célú egység, a kutatási és fejlesztési területekre. Néhány leggyakoribb alkalmazási területei, az orvosi készítmények, fagyasztva szárítási kísérletek, taxidermia, vízalatti régészet, oldatrészek tartósítása, diagnosztikai és egyéb kutatások.

Kezdje meg kutatásait ezzel a többcélú, nagyteljesítményű eszközzel

A Telstar Life-Sciences, LyoQuest laboratóriumi, több-célú és fejlesztési célú fagyasztva szárítóit egy több-célú egységnek tervezték a kutatási és fejlesztési területek számára. Ez rendelkezik egy kisméretű fagyasztva szárítóval, ami tömörebb építésű, mint a legtöbb, de ennek ellenére teljesítménye meglehetősen verhetetlen. Egy csúcs-technológiás szabályozó rendszer és különlegesen megtervezett tartozékok mérföldkővé teszik a LyoQuest berendezést a kategóriájában.

Az egység kialakítása a legjobb teljesítményt kínálja a lehető legkisebb térben. Laboratóriumok számára alkalmas: tömör építésű és egyszerűen telepíthető, szilárdan megtervezett laboratóriumi berendezés. Funkcionalitási szinten, a hűtés-vezérlés optimális teljesítményt biztosít.

A többcélú fagyasztva szárító előnyei

  • Megbízható üzemelés: a szabályozó rendszer új opciókkal teljesen áttervezve.
  • Rugalmas felhasználás: érintő-képernyős felhasználói interface-szel.
  • Lehetőség van az elvégzett munka elmentésére és adatok átvitelére más platformokra (Excel), a LyoLogger adatgyűjtési software-re segítségével.
  • Egyszerűen tisztítható.
  • A kamra AISI 316-os rozsdamentes acélból készül.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.