Tisztagőz fejlesztő

Tisztagőz fejlesztő: a tiszta gőzt elsősorban a gyógyszeriparban és a biotechnológiában használják, sterilizálásra, injekció előállításához víz előállítására és a tisztaszoba párásítására.

Tömör építésű gőzfejlesztő gyógyszeripari termeléshez

A Telstar Life-Sciences PSG tiszta gőz-fejlesztője olyan kialakítású, ami kíváló gőzfejlesztési teljesítménnyel rendelkezik a gyógyszeripari felhasználáshoz.

Ez tartalmaz egy függőleges nyomástartó edényt, oszlop formájában, amit két részre osztottak. Az alsó rész egy csőszerű hőcserélő, kettős falú lemezcsőből (DTS), amit a tetején egy tágulási kamrához vagy leválasztó oszlophoz csatlakoztatnak, ami engedi a gőz felfelé áramlását, és megakadályozza, hogy a vízcseppek kilépjenek a kamrából.

Az energia-hatékonyság javítása céljából, az előmelegített vizet bevezetik egy hőcserélős tartályba, ahol megtörténik a gáztalanítás. A rendszert egy tömör egységként szállítják, egy keretre szerelve, ahol az összes komponens egyszerűen hozzáférhető.

A Tisztagőz fejlesztő előnyei

  • Szaniter kivitel.
  • Robusztusság és megbízhatóság.
  • Biztonság és egyszerű üzemeltetés.
  • Minőségi garancia.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.