Tiszta gőz fejlesztő - Elektromos fűtés

Elektromos fűtésű tiszta gőz-fejlesztő: a tiszta gőz a definíciója szerint, amit ha kondenzálnak, WFI minőségű vizet kapnak az európai és az USA Gyógyszerkönyv specifikációi szerint.

Alacsony energiafelhasználású megoldás, amikor a gőz még nem áll rendelkezésre a helyszínen

The PSG-E elektromos fűtésű tiszta gőz-fejlesztők tartalmaznak egy függőleges, oszlop formájú nyomástartó edényt. Az elektromos fűtőtesteket az aljába építik be, a víz felmelegítésére. A gőz függőlegesen felfelé áramlik, de a gravitáció hatására a vízcseppek nem lépnek ki a kamrából. A víz előmelegített állapotban kerül a tartályba, ami szintén tartalmaz elektromos fűtőtesteket, ahol megtörténik a gáztalanítás. A rendszer egy tömör egységként, keretre szerelve érkezik, ahol valamennyi komponens könnyedén hozzáférhető.

A Telstar Life-Sciences, PSG-E berendezése képes a szerves anyagok hatékony eltávolítására, amit a tiszta gőz fejlesztéséhez használnak. A tiszta gőzt, meghatározása szerint, adalékokat nem tartalmazó vízből állítják elő.

Ezt a berendezést legáltalánosabban a gyógyszeriparban és a biotechnológiában alkalmazzák az autoklávok steril betáplálásához és a termelő reaktorok, fagyasztva szárítók, termelősori szűrők és csővezetékek rutinszerű SIP sterilizálásához használják.

Az elektromos fűtésű tiszta gőz-fejlesztő előnyei

  • Szaniter kialakítás.
  • Robusztusság és megbízhatóság.
  • Biztonság és egyszerű üzemeltetés.
  • Minőségi garancia.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.